Arkadaslar oncelikle hepinize selamlar hemen konuya girmek istiyorum. Yaklasık 1 ay kadar once suloglu barajına balık tutmaya gittik. Kıyıda gezerken kayaların arasında (daha once sitede okumustum)GÜNEŞ BALIĞI (Lepomis gibbosus, Sunfish, Pumpkinseed Kabak Çekirdeği) denılen zararlı tur olan balıktan yakaladım ve onu bır daha suya atmadım. Demekkı suloglu barajında israil sazanından sonra bu balıktanda uremeye basladı edirneli arkadaslarımızın dıkkatıne. tum arkadaslara tekrar selamlar.ilk konum bıraz uzucu oldu ama insallah bır dahakı konumda balık resımlerı olur.
aramıza hoş xdincerx ,süloğlu barajında ve meriç te bulunuyor dediğin balık ,imza ayarlarını yaparsan hitap ederken kusur etmeyelim
ewet abi süloğlu barajına hiç gitmedim ama o balıkları duymuştum ''afe'' abimin de dediği gibi meriç te de varmış (yeni kayıt olduğum için isimlerinizi bilemiyorum ama en yakın zamanda inşallah)yanlız bu bir gerçektir ki meriç te ki balık artık azalmaya başladı ya bu zararkı balıklar yüzünden yada yasal olmayan yollarla davul atan balıkçıların yüzünden sizce?