suloğlu barajındaki yeni tehlike

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında xdincerx tarafından paylaşıldı.

1. xdincerx

xdincerx dincer

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3kg
    Arkadaslar oncelikle hepinize selamlar hemen konuya girmek istiyorum. Yaklasık 1 ay kadar once suloglu barajına balık tutmaya gittik. Kıyıda gezerken kayaların arasında (daha once sitede okumustum)GÜNEŞ BALIĞI (Lepomis gibbosus, Sunfish, Pumpkinseed Kabak Çekirdeği) denılen zararlı tur olan balıktan yakaladım ve onu bır daha suya atmadım. Demekkı suloglu barajında israil sazanından sonra bu balıktanda uremeye basladı edirneli arkadaslarımızın dıkkatıne. tum arkadaslara tekrar selamlar.ilk konum bıraz uzucu oldu ama insallah bır dahakı konumda balık resımlerı olur.

2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Paylaşım için teşekkürler.Tatlı suyu bilmiyorum.Fakat tehlikeli bir balık olduğunu duymuştum.

3. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Tunca ve Meriç Nehrini bu balıklar maalesef işgal etti bile.

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

aramıza hoş xdincerx ,süloğlu barajında ve meriç te bulunuyor dediğin balık ,imza ayarlarını yaparsan hitap ederken kusur etmeyelim

5. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    ewet abi süloğlu barajına hiç gitmedim ama o balıkları duymuştum ''afe'' abimin de dediği gibi meriç te de varmış (yeni kayıt olduğum için isimlerinizi bilemiyorum ama en yakın zamanda inşallah)yanlız bu bir gerçektir ki meriç te ki balık artık azalmaya başladı ya bu zararkı balıklar yüzünden yada yasal olmayan yollarla davul atan balıkçıların yüzünden sizce?