Forumda yeniyim balıkcılığı ve balıkcıları çok severim. Genelde catladıkapı-cankurtaran-sarayburnu mevkiinde avlanırım. Bu civarda avlanan varsa sohbet edebilirim
O civarda avlanmayanlarla sohbet etmeyecekmisin? Şaka bir yana hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar dilerim...
Estağfirullah abicim herkesle sohbet edebilirim ama bu civarda avlanan varsa bilgi alışverişi amaçlı söyledim Teşekkürler hoşbulduk.
Merhaba arkadaşlar, Forumda yeniyim. Herkese selam olsun. Bilgi amaçlı soruyorum. Cankurtaran tarafında deniz dibi nasıldır acaba ? Yani çok fazla takılma oluyor mu ? Bir de istavrit için uygun mudur ya da genelde tutulan balık hangisidir? Cevaplarınız için şimdiden teşekküler !!
Merhaba Merhabalar. Ben forumda yeni olmamakla birlikte nerdeyse birkaç yılım yazdıklarınızı ve naif sözlerini okumakla geçti ........ Herkezi selamlıyorum. Sanada hoşgeldin diyorum arkadaşım. Bu arada o mubarek Sultanahmet Tekne ile yaptığım palamut sırtısında bugün bana 38 Cm lik bir kofana ve 28 Cm lik bir lüfer sundu neye niyet neye kısmet . Resimlerini bilahare paylaşacağım.
Öncelikle hosgeldiniz. Abi denizin her yerinde takılma olabilir cankurtaranda böyle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum (takimi suda fazla bekletmezseniz eğer) cankurtaranda istavrit tutabilirsiniz ama ben son dönemde hiç gidemedim cankurtarana. Bu yüzden bilgim yok. Size çatladıkapı sahilini öneririm(cankurtaranın sağında kalıyor) lüfer çinekop vs. çıkıyor daha dün çinekop tutuyorlardı. Dün lüfer tutan görmedim ama o da yakında başlar. Televizyonda falan da çıktı burası Genelde ben Çatladıkapıdayım. Eğer gelmek isterseniz ince takımınız mutlaka olsun. 0,8 mm olabilir.Kıyıdan istavrit almak için. Dilerseniz canlı yem de getirebilirsiniz balıkçılarda satılıyor.Gelirseniz görüşürüz abi rastgele