YER = MARMARA EREĞLİSİ SULTANKÖY BOTAŞ LİMANI SAHİLİ YEM = KUM KURDU TARİH = 16.06.2012 TAKIM = KLASİK ÇFT KÖSTEKLİ DİP TAKIMI + ÇAPALI KURŞUN HAVA DURUMU = 5/7 POYRAZ 2 Levrek te saat 23:30 da ard arda alınmıştır.Daha önceki raporlarımda da belirttiğim gibi dalgalı havalarda bu meradan levrek , minekop ,mırmır alıyoruz.Bu tarihten sonra kuvvetli rüzgarların da başlamasıyla sık sık levrek avları olacaktır. 2 ADET LEVREK [/URL
Tebrikler. Kullandığınız iğnenin markasını ve numarasını da yazabilir mısınız? Daha iyileri rastgelsin
tebrikler harika balıklar yakalamışsınız.merak ettiğim şey kum kurdu bu ebatta levrekler için biraz zayıf kalmıyormu? ben kumburgazda kum kurdu çıkarıp avlanıyorum kurtlar hem çok cılız hemde iğneye takartakmaz sönüyorlar.iğne numara ve markasını yazabilirmisiniz..teşekkürler..avlarınız daim olsun.
kesinlikle marka kullanmıyorum.dökme olarak satılan iğnelerden alıp kendim bağlıyorum veya hazır levrek takımları var onlardan satın alıyorum. yeniçiftlikten kurt çıkarıyoruz buradan çıkardığımız kurtlar kalem kalınlığındadır.ayrıca takmış olduğumuz yemin büyüklüğü pek önemli değil dalgalı havada iğneyi kapatacak kadar yem olması yeterli
Markalı iğne kullanmıyorum.4 numara iğne veya çıkardığımız yeme göre daha büyük veya daha küçük iğne olabilir. Dalgalı havada avlanıyoruz yani iğnenin büyüklüğü veya misinanın kalınlığı pek önem kazanmıyor.Denizin patlamış yani dalgalı olması balık almamız için yeterli en azından levrek için...