Luferle bayramlasma Oncelikle tum sevdalilarin bayramini kutlarim. Gun boyu bayramlasma ve harclik dagitimindan sonra luferlerle bayramlasmak, deniz ananin elini opup bahsisimi almak icin merama yollandim. Cocuklari Avm ye birakip, 1 saatligine yoklama yaptim. Sonuc 3 hamle, 2 si kepcede. Kepce file oldugundan cok ugrastirdi. Kesmek zorunda kaldim. Bu arada hava karardi. Son on atis deyip, 12 atis yaptiktan sonra cok sukur dedim ve biraktim. Herkese kazasiz belasiz avlar, saglikli nice bayramlar dilerim. Tabletten yazdigim icin resmi mesaja ekleme yerine url yi yapistiramadim. Direk yazinin icine yapistiriyorum, umarim olur.
Tebrikler bereketli olsun 3 hamlede 2 içerde çok güzel daha iyileri rastgelsin Bayramınız Mubarek Olsun
Tesekkurler, size de iyi bayramlar. Sahteyle ilk defa lufer aliyorum. Daha once canli karidesle almistim, kefal yuzdurerek birkac tane misina kestirmistim. Zevki baskaymis, herkese nasip olsun.
bravo üstat güzel iş çıkarmışsın. inat etmekteyim savagear panic prey almayacam demekteyim lakin kendimi zor tutmaktayım
Ben farkini gordum, luferde iyi is yapmakta, levrek alanlari da okumaktayiz, fiyati makul, aksiyon iyi, e daha ne duruyorsun, helva yapsana
Rica ederim, esasen her avi paylasmanin gerekli olmadigin dusunurum. Bu avi paylastim, cunku yeni aldigim ve isnyspscsgina inandigim sahteyle yspildi. Dun de bir adet lufer kandirabildim. Digerleri lufer tutamsdi, sadece ciplak tutuldu merada. Bu da sahte farkindan gibime geliyor.