sülünes ???

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında sertac_01 tarafından paylaşıldı.

1. sertac_01

sertac_01 SERTAC

Favori Kamış:
    ALBA STAR ALFA 50 REMİXON 2.70 KAMIŞ dicovery 2.40 kamış alba star active 7000 yılmaz 45lik zıpkın:)
    En İyi Avı:
    büssürü sokar balığı (çırpan) :)
    slm abilerim belki size saçma gelicek aama bir şey paylaşmak istedim bu sülünezi ben birşeye benzettim ama ondan yem olur mu bilemem szilerede bunu sormak istiyorum şimdi gelelim benzettiğim şeye.:kasaplarda koyun kuzu vs kemiklerinin üzerinde aynı sübye renginde genişliğinde bir sinir olur bilirsinz yani sakız gibidir biraz serttir onu ince ince kıyıp yada sülünes ebadında iğneye taksak iş yaparmı belki saçma gelebilir ama :confused: bu da bir fikir neticede herkeze iyi günler

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Sertaç, bahsettiğin kıkırdak olmalı, deneyerek bizimle iş yapıp yapmadığını paylaşabilirsin kardeşim. İş yaparsa bizde deneriz:);)

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    balık avcılığında kullanılan bütün yemler denenerek bulunmuştur aklına yatıyorsa deniyebilirsin tavuk etiyle balık tutulabiliyorsa kuzuyla neden olmasın:)

4. sertac_01

sertac_01 SERTAC

Favori Kamış:
    ALBA STAR ALFA 50 REMİXON 2.70 KAMIŞ dicovery 2.40 kamış alba star active 7000 yılmaz 45lik zıpkın:)
    En İyi Avı:
    evet abi denicem allahın izniyle tatile bir gideyim bütün yemlerden denicem ama dedğim gibi sülüneze benziyor yani yapı ve renk itibari ile neredeyse aynı gibi birşey bide iğneden kolay düşmez sert bir yem yavru balıkların alabileceğini sanmıyorum inşallah iyi işler yaparda burada paylaşırız

5. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Deneme yanılma ile öyle şeyler keşfedilmiştir ki akıllara zarar.Dene ve bize bilgi ver merakla bekliyoruz.Rastgele

6. sertac_01

sertac_01 SERTAC

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    inşallah abi işte 15 temmuzu bekliyorum 4 gözle hayırlısıyla bir gidersem elimde olan tüm imkanları denicem yinede normal yemlerden de yanımda bulundurcam inşallah dediğim yem işe yararda abilerim masraftan kurtulursunuz :)