slm abilerim belki size saçma gelicek aama bir şey paylaşmak istedim bu sülünezi ben birşeye benzettim ama ondan yem olur mu bilemem szilerede bunu sormak istiyorum şimdi gelelim benzettiğim şeye.:kasaplarda koyun kuzu vs kemiklerinin üzerinde aynı sübye renginde genişliğinde bir sinir olur bilirsinz yani sakız gibidir biraz serttir onu ince ince kıyıp yada sülünes ebadında iğneye taksak iş yaparmı belki saçma gelebilir ama bu da bir fikir neticede herkeze iyi günler
Sertaç, bahsettiğin kıkırdak olmalı, deneyerek bizimle iş yapıp yapmadığını paylaşabilirsin kardeşim. İş yaparsa bizde deneriz
balık avcılığında kullanılan bütün yemler denenerek bulunmuştur aklına yatıyorsa deniyebilirsin tavuk etiyle balık tutulabiliyorsa kuzuyla neden olmasın
evet abi denicem allahın izniyle tatile bir gideyim bütün yemlerden denicem ama dedğim gibi sülüneze benziyor yani yapı ve renk itibari ile neredeyse aynı gibi birşey bide iğneden kolay düşmez sert bir yem yavru balıkların alabileceğini sanmıyorum inşallah iyi işler yaparda burada paylaşırız
Deneme yanılma ile öyle şeyler keşfedilmiştir ki akıllara zarar.Dene ve bize bilgi ver merakla bekliyoruz.Rastgele
inşallah abi işte 15 temmuzu bekliyorum 4 gözle hayırlısıyla bir gidersem elimde olan tüm imkanları denicem yinede normal yemlerden de yanımda bulundurcam inşallah dediğim yem işe yararda abilerim masraftan kurtulursunuz