Arkadaslar bu yemi deneyen var mi? Bugun Metro'da kurutulmamis halini gordum paketli satiyolardi. Paketi 6 ytl civariydi. ama bu daha mantikli geldi ama kalitesi nasil bilemiyorum tabi. http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=5251
yemde önemli olan tek sey vardır taze olması vede oltaya takılması takılmazsa mazmoz olarak kullanılabilir yani senin kurutulmus yemin yemi saklayacak yerin yoksa bu uygundur dayanır bi sülünes bayatladımı kokusu cekilmezdir bunda koku derdi yoktur ancak bütün yemler tazesinin yerini tutamaz!
Yaklaşık 1 aydır her gittiğim yerde deniyorum. Balık olduğunu bildiğim yerler bunlar, ancak vuruş dahi alamadım. Balık taze yemi tercih ediyor. Murat Uzer
Arkadaşlar avlanırken kullanacağınız yemlerin taze olmasına dikkat ediniz. Çünkü taze yemin canlılığı ve kokusu avda verimlilik sağlar.
salamura ben sülünesi salmura yapıyorum daha uzun süre dayanıyor taze yeme göre daha fazla verimli çünkü balık yemi bir anda alamıyor hem artan oluncada buzdolabınızın buzluğunda muhafaza edebilirsiniz tekrar balık avına gittiğinizde birdaha kulana bilirsiniz...
avcilarda sulunes bulabilir miyim bilmiyorum. gerci acemi oldugum icin daha henuz kendi yemimi hic cikarmadim kurt alip kurt kullaniyodum. metro da satiyolar. taze ama uzun sure muhafaza edemem alirsam sanirim. bide paketi 6 ytl filandi.