forumlardan okuduğum kadarıyla sülünezle levrek avlıyorlar. hatta sulunezın iğneye nasıl takılacağı ile ilgili youtube da vıdeo ızlemıstım.
Levrek yakalamak henüz nasip olmadı . O konuda bilgili değilim ama sülünezi çok kullandım. Kullanım şeklin hakkında tavsiyem olabilir. Levrek için sülünezi büyük parçalar halinde kancaya takmanızda fayda var bence . Kurt gibi , hareket ediyormuş gibi salınım yapacak bir görünüm verebilirseniz eğer ilgisini çekebilir diye düşünüyorum.
selamlar öncelikle yapacagınız tek şey, sülünes için yem ipi almak olucaktır, o sülünesin ipnede durması gerekiyor levreğin yemesi için oda sabaha karşı 4 ve sonrası saatlerde kıyıdaki diğer hayvanların cekilği ve , yemli takımlarla beklemen gerek bunu orhan amcanın bilgileri arasında okudum. levrek için mesafe uzak arac yok bende gitmiyorum kurttuklarınıda biliyorum, cıksa duyuyorum sölemeyenlerde var daha güzel işi bilenler insallah yardımcı olur sana rastgele.
İzzet; Sülünezi tüm olarak iğneye tak ve yem ipi ile sar. Sonrasında çok fazla uzağa sallama. Suyun dalgalanması, levreği yakalama şansını artırır. Böyle zamanları seç. Ayrıca köstek boyunu uzun tut (50-70 cm arası). Gerisi şansına kalmış. Rastgelsin
sülünesle-levrek-alınır,-alındı.sülünesi-tüm-olarak-yem-şişi-yardımıyla-iğneden-geçirir-yem-lastiğiyle-uzun-olarak-sarar-oltanı-atarsın.avlakta-levrek-varsa-alınır. rasgelsin