Suni Yemler İçin Kamış Tavsiyesi

Konu, 'Kamışlar' kısmında rebel_pesimist tarafından paylaşıldı.

1. rebel_pesimist

rebel_pesimist ilker Şahin

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    selamın aleyküm abilerim kardeşlerim benim sizlere bir kaç sorum olucak ben galata köprüsünde avlanıyorum gündüz çapari gece ise yemli av yapıyorum beni bu iki avdada yolda bırakmıcak maxsimum fiyat 50 tlyi geçmicek 3mt boyunda bi kamış arıyorum makina olarakta kendime okuma avanger av 30 alıcam inşallah benim için önemli olan kamışta hafiflik balığın oltaya geldiği anın hissiyatını verebilecek bi kamış ve bir isteğim daha olacak sizden kendime birde 2.40 boyunda suni yemle kıyıdan at çek yapabileceğim bi kamış oda maxsimum 30 tl olursa iyi olur bende araştırma yapıcam ve resimleri eklicem uygun olup olmadığına beraber karar verelim çünkü tek başıma karar verecek yaşım var ama tecrübem yok şimdiden herkeze teşekkür ederim hayırlı avlar rasgele.;)

2. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Bide önerilen kamışların teleskopik olması tercihimdir sağolun.

3. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
  4. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Okadarda örnek verdim uraştım ama bi bakıpta cvp yazmak zor geldi galiba gerçekten sinir oluyorum ya bakıyorum 50 defa bakılmış ama bir kişi cvp yazmamış ben bu siteye anlam veremiyorum..

5. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Konuya bakan 60.kişi olarak İlker kardeşim hallederiz sıkma canını.:)

Bazen olur, ama şu sıralar konu başlıklarında o kadar çok "yardım" kelimesi geçiyorki inan ya aynı konu sanıyoruz ya da gerçekten yardım işi güme gidiyor.

Ben tatlısu avcısı olarak çapariden ya da ona uygun kamıştan anlamam, sana yardımım en fazla suni yem için senin seçtiklerine göz atmak ve varsa aklımdaki bir modeli paylaşmak olur.

Ancak emin ol piyasada bu kadar çok çeşitte ürün varken bir arkadaşımıza git şunu al demek bir bakıma vebal almak oluyor.

Daha geçtiğimiz haftanın konusuna bak ben aldım pişman oldum diye Shimano kamışı kırılan Turgay(modena) arkadaşımızın açtığı konuya. Atıyorum, ona bu kamışı tavsiye eden,öven arkadaşlardan biri ben olsam kesin üzülürdüm.

Bu dursun şimdi bir kenarda..

suni yem konusunda 240cmlik bir kamış atarını da 10-30 gr gibi düşünürsek senin işini görecektir diye düşünüyorum. Senin örneklerinden apache kamışın altında güzelde bir yorum var.

Yani aslında hepimiz en çok elimizde kullandığımız kamış için tecrübe sahibiyiz. Senin konuna bakanlardan bu kamışı kullanan varsa zaten iyi ya da kötü diye fikrini belirtecektir.

Onlarda merak ediyordur, dönüp tekrar bakıyorlardır ilgisini çeken bir kamış hakkında acaba biri birşey demiş mi, başka birşey önermiş mi diye..

Forumu bildim bileli bu tavsiye isteklerini içeren konular oldu ve eminim de olacak. Ancak sonuçta hepimiz ne dersek diyelim senin yazında belirttiğin gibi belli kıstasların var ve muhtemelen örneklediklerinden biri senin gözüne daha çok takılıyordur.

Elbette gönlümüzden geçeni biz söylemeden arkadaşlarımızdan söylesin de içimize sinsin diye isteriz. Ancak burada kendi kişisel tecrüben bu seferde olmasa bile bundan sonraki kamış tercihlerinde senin için en iyi rehber olacak. Ondan sonraki de ötekilere..

Müsadenle ben de konu başlığını "yardım " yalınlığından kurtarıp konu hakkında fikir sahibi olanların ilgisini çekecek şekilde düzelteyim.

Bir konunun başlığı bence onun can damarıdır.

Selamlar..

Son düzenleme: 3 Haziran 2010
  6. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Çok teşekkür ederim rıfat abi şuan morelimin düzelmesine sebep oldun yazını baştan sona bıkmadan okudum ve önerilerini verdiğin akılları dikkate alıcam bende sizlerin sayesinde bu hobiyi en güzel şekilde icra edicem saygılar abi rasgele.

7. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    Merhaba 30tl biraz az bütçe ama sanırım alba kamışlar ucuz. Tavsiyem 2 parçalı kamışlar.

8. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Tavsiyen için çok saol ama benim tercihim teleskopik kamışlar saygılar..

9. rebel_pesimist

Favori Kamış:
    erma starmax 360
    Favori Makine:
    banax bn400
    Forum sakinleri sağolun çok yardımcı oldunuzz???

10. reddeck

reddeck Ümit

bende bir aralar tavsiye arıyordum sonunda buldum.

kardeş teleskopik diye tutturmuşun bence at-çek yapacaksan teleskopik kamışa yaklaşma çok zorlanırsın. Spin kamış at-çek için üretilmiştir. peki anlatıyorsun da ne tavsiye edeceksin dersen link'i incele. En güzel avlar doğa'ya en saygılı olanların olsun Rastgele

fiyatı(şuan indirim varmış):20 tl
    Atarı: 5-25 gr
    Marka: D.A.M
    link: http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=8563