Hemen sahte çantalarımı ve sahtelerimi çöpe atıp su altı foto makinası sipariş ediyorum. Sarı renkliler tercihimizdir.hihi Bu arada fotoğraf makinasının aksiyonuda baya güzelmiş.
Savagear soft4play silikonlarımı da kargodan daha yeni almıştım, evde ne güzel oynuyordum. böyle videolar çekmesinler bir daha; üzülüyoruz, mutsuz oluyoruz. Bundan önceki videoda da gazoz kapağıyla tutuyorlardı vicdansızlar. Video için ciddi bir şey söyleyemeyeceğim, turna yapmış yine turnalığını. Öte yandan turnaya da hak vermek lazım; fotoğraf makinesinin renkleri gerçekten güzel, iş yapmasına şaşmamalı Acaba fotoğraf makinesinin sahtesini yapsak o da iş yapar mı, yoksa sadece canlıya mı geliyor
Garibim turnam, hayatı boyunca belki de ilk kez poz vererek fotograf cektirecekti. Meshur olup arkadaslarına hava atacaktı; ama .....................
Adamin montu da kamera ile ayni renkte. Malum turna canavar hayvan, adam suya dusse saldiracak belki de hihi
Süperrrr..... Balık avı konusunda bakalım daha neler öğreneceğiz ....... Yanlız kafama takılan bu fotoğraf makinesi ile av yaparken büyük balık yakalamak için makinenin optik , zoomunun veya kaç megapiksel olduğunun etkisi var mı .. Paylaşım içinde teşekkürler
bu konunun ismi çok iyi seçilmiş ben daha basit yöntemler duydum çay kaşığna iğne takıp tutulduğunu filan ,hareket eden herşeye saldırıyor bizim sahte marka model seçmemiz sadece bizim için önemli turna için 2 liralık armut kaşıkla 30 liralık rapalanın farkı yok görürse ikisinide affetmez
http://www.youtube.com/watch?v=C-kOYS6LaIU birisi ben sizin yakaladiginiz baligi gazoz kapagiyla yakalarim derse gulmeyiN