Dostlar Burada olduğumuza göre hepimiz internet kullanıyoruz. Son zamanlarda bir fiber optik bağlantı çıktı, reklamlarla, telefonla aramalarla, ışık hızında bağlantı, hediye telefon gibi kandırmacalarla abone toplamaya çalışıyorlar. Işık hızında bağlantı hikaye. 10mgps dedikleri hız, kendi verdikleri linkte(hızınıtestet) 4 çıkıyor. Niye deyince, yoğunluk var deniyor. İnternet kullanım alışkanlığında bir değişiklik olmadığı halde sürekli olarak kota aşılıyor:!!!ne hikmetse. İnternet üzerinden telefon bağlantısı alın, çok karlı, konuştuğun kadar ödersin deniyor, sık sık internet kesildiği için telefon da çalışmıyor. Telefonla arayıp arıza bildirmek için de ya cep telefonuyla uzun süre bağlı kalmak ya da komşudan rica edip telefon etmek mecburiyeti doğuyor. Memnun olanlar da olabilir elbette ama ben, süperonline'dan uzak durun diyorum. Bir de kandırmacaları var, ayda şu kadar konuşursan bir telefon hediye ediyoruz diyorlar, sonra bakıyorsun, 50 TL.lik telefon 170 TL'ye taksitle satılıyor. Aman dikkat. http://www.sikayetvar.com/sikayetoku.../g/Superonline
Maalesef iyice azıttılar..... aboneliğimi iptal edin dediğinizdede binbir zorluk çıkarıp iptal etmemek için ellerinden geleni yapıp, faizleri aydan aya bindirip ne zaman icralık olunca avukatlık ve dava masraflarıda borca eklenince size ulaşıyorlar.....
Bu süperonline filan iş değil. Geçen ay durup dururken fatura 3'e katladı. TTnette de aynı sorunlar oluyordu. Sınırsıza geçmek istediğimizi belirttik ''tamam sınırsız kapanyasına geçtiniz'' dediler ve 3 ay boyunca 70 lira ödedik 50 lira ödeyeceğimiz halde. En sonunda babam sinirlenip ''kapatın interneti filan kullanmayacağım'' diye aradığında hallettiler işi.. Yani insanı soymak için ellerinden geleni yaptık.. Şimdi de süperonline ile uğraşacağız galiba bakalım...
Sadece ücret konu olsa mesele değil. İşin içinde aldatma, dolandırma, ne derseniz deyin, özetle ahlaksızlık var.
Buyurun bir superonline hizmeti .!!!. Superonline Bireysel Online İşlem Merkezi Müşteri No Giriş Telefon No Giriş Müşteri Girişi Müşteri Numarası * Şifre Müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim? Şifremi Bilmiyorum / Unuttum Şu Anda Hizmet Veremiyoruz. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin Yardım Merkezi| Ödeme Kanalları
Ne derseniz haklısınız, maalesef kurulu sistem türkiyede bu şekilde çalışıyor, geçmişe bakıyorum, birde bugüne, hiçbir fark göremiyorum, değişme umudu varmı derseniz, inasanlarımızın ekseriyeti aynı olduğundan sanmıyorum...