resimdeki suni yemler nerelerde is yapar? en usteki beyaz fosforlu. gece cok asiri derece parliyor.aralarında hem tatlısuda hemde tuzlusuda kullanabileceğim yemler var mi? ilginiz için tsk ederim.
L 220-L 13-L 11...kanımca bunlar iş yapar...benzer renkli sahtelerle çok balıklar aldım...gece parlayan sahte tatlı su tecrübem yok bilemem ama tuzlu suda güzel iş yapacaktır...bence alınmaya değer...
Avatarımdaki levreği sure catch in (yukarda olmayan) bir modeliyle -turuncu yeşilimsi beyaz- yakalamıştım.bu modelleri hiç kullanmadım...
L220 yi aldım kullandım levrek takip ediyor ama alamadım.Ayrıca kardeşimle avlanırken sahteyi kırdı.Dahada bulamadım
Bunların bazısıyla muhtelif kasnalar yakaladım.En zayıf yeri gagalarıdır.İri bir kasna çırpınırken bir kayaya denk gelirse kırılıvermektedir. Yani elimdeki muhtelif Sure Catch'lerin gagası kırılmış,beklemektedirler Sevgiler
elimde sadece beyaz olan var-l220 ve tatlisuda iş yapiyor yayin ve turnada. digerlerini almadim. tesekkur ederim yorumlariniz icin.rastgele.