çoktandır almış olduğum surecatch misinayı makinama takmak için fırsatım olmamıştı,bugün aldığım misinanın yarısını makinama taktım.İlginç özelliği misina 0 gamlı makaradan çıktığı gibi makinaya sardım direkt olarak,sonra bir mikta açtım zerre gam yok üzerinde 0.37/9.1 kg yazıyordu denemek istedim, bir uca fırdöndü bağladım, misinanın ortasına düz düğüm attım, diğe ucunu da halka yapıp 2 ucunu da havluyla tutup çekmeye başladım, aman Allahım misinada zerre kadar uzama olmadığı gibi kopmaya da hiç niyeti yoktu, iyice asıldıktan sonra en fazla 1 metrelik kısımda 2 enfazla 3 cm lik esneme oldu ve misina şiddetli bi şekilde kopup elime de kırbaç gibi çarpıp güzel bi iz bıraktı. Okadar gerilime maruz kalan misinada zerre gam olmadığı gibi koptuğu noktayı incelediğimde gerilimden değil de fırdöndü düğümünün misinayı sıkıştırarak kestiğini farkettim, ilk paketi açtığımda misinanın sert durmasından düğüm tutmayacağını düşünmüştüm ancak fırdöndüyü bağladığımda böyle olmadığını da gördüm, paketteki açıklaması %100 co-polymer hi-tensile sport fishing line, herkese tavsiye ederim üstelik de 300 metresini 8.90 ytl ye aldım fiyatı da çok güzel
Paylaşım için teşekkürler. Bu misinayı uzun zamandır bende kullanıyorum.Memnun kaldığım misinalardan biri.Ancak bildiğim kadarıyla misinadaki gam yapma olayı ilk alındığında değil kullanımla anlaşılabilecek bir deformasyon sorunu olarak biliyorum.Mısına kullanım esnasında kendi kendine burularak bir süre sonra bu burulmanın artması ile serbest kaldığında toplanmaya başlar.bunuda biz misina gam yapıyor diye tabir ederiz. Birde eğer kullandığınız model koyu yeşil renkli olan model ise bunun uzama oranı piyasadaki misinaların %80 ninden daha fazla.Bu özelliğinden dolayı ben bu misinayı at-çek te kullanmayı daha uygun buldum.Yemli takımda uzun mesafeli atışlarda balığın vuruşlarının kaybolmasına sebep olmakta.sürtünmeye oldukça dirençsiz,çabuk kopmaya verimli.Kayalık yerlerden ziyade kumluk alanlara uygun olduğunu düşünüyorum.üzerinde yazan çeker ağırlığı gerçekci bir rakam