makinam okuma travertine tr65 kamış lineaeffe spirit surf 390 cm misine 300m okuma seabass 0,37 mm tuzlanmış boru kurdum var , kurşunlu ve silikon balıktan hazır bedenim var,asıl kullanmak istediğim mobiydick silver fish sanırım 9-10 cm ,fladen eco minnow 11,5 cm ,fladen eco jerk 7cm var elimde bide max rap alcam... tekderdim kıyıdan bunlarla naparım rizede kıyı doldurulmu yani derinlik epeyi var bide bnim olduğum yerde denizin içine doğru 50-60 metre liman yda med,irek için tekrar doldurdular taa ucundan atcam yani oldukça açık derinyer nerdeyse eskiden kıyıdan kayıklrı gördüğüm yer...bu çerçevede fikir öneri bekliyorum..***ürler yardım edenlere.. en önemli sormak istediğim nokta max rap suni balık alıcam http://www.balikmarketim.com/?urun-52009-RAPALA-MAX-RAP-170-mm-SUNi-YEM.html bu yemle takımım uygun mu fikirlerinizi bekliyorum... bunlarla şansımı deniycem elimdekiler bunlar
Maxrap tutulan bir sahtedir. Lakin bunu spin kamışlarla kullanmanız gerekir. Spin kamış at-çekde sizi yormayacak, hafif ama sağlam, gramajı düşük sahteleri atmakta kullanılan kamışa denir. Genelde atar değerleri 5 gramla 60 gram arasında değişir. Spin kamış yazdığınızda birçok başlıkla karşılaşırsınız zaten. Kolay gelsin. Surf kamışla hiç denemeyin derim.
max rap'te bu modelin FPGH rengini tavsiye ederim. Balıkların çok rağbet ettiği bir sahte, büyüklük olarakta 11 cm iyidir.