Arkadaşlar ben sahte yem ve kaşık ile balık avlamayı planlıyorum bogazda ve haliçde bu Surf kamışı uzaga atmak ve sahte yem ile avcılık için iyimi http://www.avmarketi.com/asp/product/18338/2328-360-D-A-M-STEELPOWER-RED-SURF-KAMIS-100-250-KIRMIZI
rapala ve kasık ıle avlancaksan bir kere baktıgın kamısın boyu 3.60 kısa kalır tavsıye etmem 4.2o idealdir.4.40-4.50 de fiziksel olarak vucut ve kol yapınız uygunsa olabılır. baktıgınız dam kamısın 4.20 sınden vardı bende cok sagır bır kamıstır ve agırdır oylede uzaga falanda pek atmaz turnafresh o kamıstan daha ıyı atar 5-6 avda 2. halka yerınden cıktı zaten tamır ettırıp sattım dırek gine alıcak olucak kısı sızsınız
lineaffenin dünya kadar kamışı var, sana bir taktik vereyim. istanbul kıyı raparoları konusuna gir, anadolu yakası ve avrupa yakası konuları incele, orada konulara mesaj yazan insanların geneli belli ve eğerki kişisel bilgilerinde kamış bilgileride yazıyorsa onları not al sonra kendi kendine karşılaştırma yap. 3 tanesini bize sun biz sana en uygun olanı söyleyelim.
Lineaeffe s-flex surf kamış 4.20 10kg kaldırabilen modelden bulabilirsen düşünmeden al.. s-curve modelininde tek farkı büyük halka katlanır.. bende hem 10kg hemde 15kg modeli var, 10kg olan diğerine göre daha esnek, ağırlığı 400gr, kapalı boyu 135cm, atarı 150gr, hafif bir makine ile kullanırsan atçek için güzel bir kamıştır.. yeni model olan 15kg s-flex atarı 200gr, ağırlığı 491gr, kapalı boyu 154cm, ucu daha serttir.. ben kıyıdan çaparide kullandım çok rahat bir kamış aldığım zaman tavsiye edilen bir modeldi.
Bu 2.10 luk kamışlar var düşük atarlı onlar istanbulda kullanılmazmı nerelerde kullanılır gece gündüz fark edermi
Arkadaşlar bu kamışı kulanan varmı veya öneren bu bütçeme uygun ve bogazda iyi kullanılabilecek bir kamışa benziyor arkadaşlar balık vurdugunda hissedilirmi bu kamışda yok kamış sagırmı http://www.avmarketi.com/asp/product/142830/ALBASTAR-1942-ISTANBUL-KAMIS-420CM
Az daha para biriktir balık başlayınca alırsın şu an yok yani sen ben gibiler tutamayız illede alcam diyorsan albastar istanbulu al bence