Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır kullandığım 4.20 mt (3 parçalı teleskopik) surf kamışımın en uçtaki parçası 2. defa kırıldı, ilk kırıldığında benim hatamdan oldu, ikinci kırılması ise takılan parçanın kalitesizliğinden, 125 gram kurşun atmama bile dayanmadı, şimdi bu kamışı yaptırmak istiyorum daha önce değiştirip memnun kalanlar varsa tavsiyede bulunabilirler mi acaba?
Garantili bir ürün mü, eğer garantisi varsa orjinal kendi parçasıyla garantiye yollayabilirsin ? Rastgele
Atarına dikkat et ağır gelirse kırar!!!!!! Teleskopik demişsin 3 parçalı demişsin kırık parçayı çıkarıp yenisini takıyorlar(teleskopikte) hiç kırılmamış gibi oluyor, diğerinde de yamir yöntemleri var işinin ustasına götürmek lazım, İstanbul da oturduğun yazıyor büyük şehirde olmanın avantajı tamirci çoktur orada, kolay gelsin....
aynen kırık parçayı değiştirmek istiyorum bende ama daha önce değiştirdiğim yer kalitesiz bir parça kullanmış oraya tekrar gitmek istemiyorum daha önce değiştiren varsa tavsiye ederse oraya gideyim dedim istanbuldan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
Kardeşim, Oltanın markası nedir, değiştirdiğine göre değer bir olta olmalıdır. Bunu istersen kendin de değişebilirsin. Kamışın karbonsa yedek parçalarını istoçta bulabilirsin. Kamışın en ucundaki halkayı (yüksük veya RİNG ) saç kurutma makinası ile ısıtarak çıkartırsın. Kırılan parçayı en alttaki dişli kapağını açarak çıartırsın, yeni aldığın sağlam parçayı içeriye takarak uç kısmına yeniden çıkardığın kamışın halkayı silikon sıcak yapıştırıcı ile yapıştırısın. Saygılar.
Merhaba Mustafa abi tavsiyeniz icin cok tesekkurler Oltami gercekten cok seviyorum, cok guzel ve bereketli avlar gerceklestirdim o yuzden tamir etmek ettirmek istiyorum. Pahali bir kamis degildi ucu cok hassas ve o kadarda saglamdi, orjinal parcasi yok gibi olsa hemen orjinal parcasini alicam cunku gercekten cok iyi. keske daha dikkatli olup orjinal parcasini kirmasaydim 150gr kursun atarken ucunu betona vurdum