surf kamış tavsiyesi????

Konu, 'Kamışlar' kısmında muratsen tarafından paylaşıldı.

1. muratsen

muratsen murat

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    okuma avenger av55
    En İyi Avı:
    Mırmır 4kg
    Merhaba
    kartalda oturuyorum maximum 40 - 50 gram atıcam ztn 40 veya 50 gram atmayı düşünüyorum belli bi uzaklıktan sonra çok iyi balık alan gördüm sahilde 100 kişi varsa bi abi var 4.20 lik bir lineaeffe kamışla yaptığı atışta 5kiloluk kovayı doldururken 99 kişi onu izliyor :D bende bu kamışı buldum ama emin değilim
    bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bunu almalımıyım yoksa farklı bir öneriniz varmı?????
    http://www.avmarketi.com/asp/product/18393/Okuma-Salina-42800-3-parca-surf-kamis-420cm-100-200g

2. berk_guren

berk_guren Berk

40-50 gr atış yapıcam demişsin ancak linkini verdiğin ürün 100-200 gr atarlı. 50 gr ağırlıgı zaten atarı yüksek bir kamışla o abinin ulaştırdıgı yerlere ulaştıramaz 100. kişi olarak o abiyi izlersin :D neyse işin şakası bu. Ben 50-100 gr atarlı tercihen 390 cm ile 420 cm arasında (kendi boyuna uygun olarak) bir kamıs tercih etmeni öneririm :)

3. muratsen

muratsen murat

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    okuma avenger av55
    En İyi Avı:
    Mırmır 4kg
    boyun 1.78 ama kamış olarak aklıma bişey gelmiyor yardımcı olursanız teşekkürler.

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Profilindeki favori kamışın aradığının ta kendisi hele s-curve 3.90 80gr.atarlı ama sen 60gr. at dadından yinmez,birde boyunla ne alakası var kamışı ortasından tutmayacaksın ki:)

5. berk_guren

berk_guren Berk

çok uzun olduğu zaman kullanımı zorlasıyor ama uzun boylularda öyle bir sorun olmuyor onu kastediyorum Ertan abi

6. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
  7. furunotr

furunotr Haluk

http://www.erginbalikcilik.com/urun_detay.asp?pid=15770

Sizin kullanımınız için şu kamış çok uygun görünüyor; ağırlık atarı ve boyu tam istediğiniz gibi; ancak fiyatı düşündüğünüzden yüksek olabilir; yine de konu bahsettiğiniz gibi ise bu özellikleri bu kamış gibi olan daha ucuz veya daha fiyatlı ürünler bulunabilir belki...