Kıymetli kardeşim Fatih'in tavsiyesi üstüne Merkez de olan av malzemecisinden Okuma Salina 3 aldım.100-200gr ama verimli atış 60-120gr arası olduğunu internetteki yorumlardan ve ürün bilgisinden öğrendim.Umarım yüzümü kara çıkartmaz.Parçalı kamış olmasının verdiği sağlamlık ve yüzüklerin gönyeli duruşu yeni aldığım penn affinity 8000 in uzun atış kafa yapısını da göz önünde bulundurursak kanımca erimde baya bir avantaj sağlayacak.Değerli fikirlerini benden esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ederim. Sevgiler:thumb:
Aldığı malzemeyi paylaşana bu kadar tebrik sadece sizin için olurdu sanırım.yardımlarınızı kimse unutmuyor demekki Güle güle kullanın, kendime dilediğim gibi size de bol bol avlar diledim
Dostların büyüklerin teveccühü kardeşim.Bu güzel sözün beni onure etti sağol varol İnşallah daha güzeli senin olur.İlk fırsatta yeni malzemelerimi kullanıcam ama o fırsat bi türlü gelmiyor Bildiğim ne varsa sonuna kadar öğretmek bize öğretileni bizden sonrakilere aktarmak bizim boynumuzun borcu Öğrendiğini öğretmeyen kitap yüklü eşşekmiş :laughing:
Metin arkadaşım selamlar yeni bir kamış almışsın hayırlı olsun . Bende sizin aldığınız kamıştan (salina 3 parça )almayı düşünüyorum lakin yemlide sağır olduğu söyleniyor Nasıl memnunmusunuz kamışın yemli de verdiği tepkiye bende karatal dan atacam en fazla 120 gr kullanacağım .Bilgi verebilirseniz sevinirim rastgele Spider surf 420 - okumacarbonite pro 100-200 420 salina 3 parcalı 100-200 arasında gidip geliyorum max 120 gr ağırlıkta uzak atışta hangisi etkili olur ? yardımcı olursanız cok makbule geçecek iyi günler.
Kesinlikle salina 3 parcalı çok güzel bir kamış, kesinlikle sağır değil, kullanıyorum ve çok memnunum, tekrar alsam yine aynısını alırım.
Gule gule kullanin hayirli ugurlusun.baya kullanan varmis bu kamistan bir cok yerde cok guzel yorumlerini okudum. Bol avlar
Sağolasın kardeşim.henüz bir siftahı yok ama benim genel görüşüm 100gr altı kullanmadan penn affinity8000 ile uyumlu oldu.Bu gün yarın siftahı yaparım inşallah