lineaffe extreme cast 4.40 mitchell privelege t 4.30 kullanna arkadaslar var mı bogazda hangısını tavsıye ederler at cek rapala ıle lufer sarıkanat avları ıcın teskkurler
Selam, Mitchell privelege t 4.30 severek kullandığım kalitesinden memnun kaldığım bir kamış. Ben çapari ve yemli için kullanıyorum. Rapala için denemedim. ama sağlamlık ve aksiyon olarak kullanılabilir pekala. Ben 80-180 olanını kullanıyorum 150 gr sorunsuz sonrasını denemedim denemem de ) Lineaffe extreme cast 4.40 kullanmadım ancak kötü diyeni de duymadım.
Bunların yanında Boğazda rapala için en çok tavsiye edilen kamışlardan biri de OKUMA SALINA SURF 420cm 100-200gr. dır. Kamış 3 parça bir kamıştır.Ağır kurşun atmada sorun yaşamazsın ancak özellikle bakıp görüp hatta deneyip almanı öneririm. Benim gördüğüm fanatikleri olan bir kamış ) Ben de yoğun tavsiye ve ısrarlar üzerine edindim bir adet ama denemek nasip olmadı henüz. Fiyatı için de sitelerde gördüğün fiyatların altında alabilirsin. Cengiz Balıkçılığa gidip incelemeni tavsiye ederim. )
gecenlerde ugradım cengız balıkcılıga keske baksaymısım tek parcasına baktım 380 gram olanına daha oncede bakmstım deneme falan yapıolardı 380 gram olanıyla bana 150 gram kurusnda kırılıcak gıbı geldı =) bır daha gdnce 3 parca olanına bakım teskurlerr
sevgili arkadşlar.bende effe rengers kullanıyorum atış mükemmel.hiç korkmadan 250grm kurşunu rahatlıkla atabilirsiniz palamut lüfer çinekop avlarında vaz geçilmez bir kamış tavsiye ederim tüm arkadaşlara ras gele
ikiside iyi kamış fakat xtreme ağır basar yedek parça vs sorunuda yoktur cengiz balıkcılık garantisi mevcut.