Üstadlar kaç gündür internetten bakıyorum ama okumamı lineaffemi diye düşünüp duruyorum Sizin aklınızda bir marka model varsa yazarmısınız? Bu hafta sonu tatilden fırsat bilerek cengiz balıkçılığa gidicem ama kafam karmakarışık fiyat aralığım 100-200 bi kuruş fazla veremem çünkü kamışta esneme yaptım limitim kısıldı Okuma cedros tele surf aldım Yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler ama o bir surrf makina değil ve 55lik makara bence küçük surf makina makaraları 60 dan başlar 60,70,80
http://www.avpazarim.net/_A3-1116-shimano-nexave-6000-fb-31-rulman-makine.htm http://www.avmarketi.com/asp/product/13796/SHIMANO-NEXAVE-6000-FB-MAKINE http://www.avmarketi.com/asp/product/13794/SHIMANO-EXAGE-6000-FB-4-1-BB İlk iki link aynı urun. sadece fiyat analizi acısından verdim. 6000 lik serilerinin 10000 lik modelleride mevcut olup 5 gr. lık bir hafiflige sahiplerdir. Tek farkı, makaranın misina sarım kapasiteleridir. Exageyi iyi bir pazarlıkla 200 - 220 tl.ye alabilirsin. Sunu unutmamanı tavsiye ederim. Diger marka urunlerde oldukca kaliteli urunler olmasına karsın, hic bir zaman Shimanolarla mukayese edilemez. Bu urunlerde bir aliminyum, birde grafit makara mevcuttur. Hersey gonlunce olsun.
SPRO LONG CAST 460 /AG KAFA 2 adet var tatlı suda sazanda kullanıyorum memnunum int.bulup daha detaylı inceleyebilirsin.1 adet makinayı geçen yıl 120 tl den almıştım
eray kardeşim umarım gönlüne göre bir makina bulursun nacizane tavsiyem ne alırsan al en kötüsünüde alsan kesinlikle shimano al derim emin ol hiç bir zaman pişman etmez. sağlıcakla kal
okuma traventine 55 veya 65 al kardeş harika makınadır bunlar pirinç dişli olması da muhteşem tavsiyem budur grafit gövde ve alüminyum kafa artı yedek grafit kafa var yanında
Eray kardesim, Shimanonun TR.Distrubutoru Okyanus marinedir.Su an site altyapı calısmaları nedeniyle siteleri aktif degil. Ozelden Mehmet beyin cep numarasını veririm. İrtibata gecersin. İstedigin urun yoksa, Spot balıkcılıkla irtibata gec. Sayet cevrende bu tur malzeme satan yerler varsa, oralardan da sorusturabilirsiniz.
aldığın okuma cedros kamış yaklşık 300gr bir ağırlığa sahip Okuma Salina Sa 55 ise 495gr gelmektedir yani toplamda 800gr lık bir kombinasyon uzun süreli avlarda takımın hafifliğini hissediceksin ki önemli ayrıca eyer cedrosun 4.20 modelini aldıysan bu kamışın ideal kurşun atarı 75-150 gr dır ki dediğim makine bu kamış için bence uygundur fiyat olarakta senin belirttiğin aralıkta kaliteli ve sağlam bir ürün tabiki son tercih senin ama ne okumayı nede Shimanoyu görmeden alma derim Not: Eyer İstanbulda bu takımı kullanmayı düşünüyorsan zaten sörf kamışı gerçekten kendi sitiliyle atabiliceğin yer nerdeyse yok gibi bu yüzden çokta sörf makinaya ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum ki cengiz balıkçılığa gidersen sana bunu daha detaylı anlatır ve ya salina 55 yada Raw 55 önerir gibime geliyor . Tabiki bunlar benim neçizane fikirlerim kimseyi incitmek veya kırmak istemem saygılarımla .
Model Devir Rulman Ağırlık Misina kapasitesi (mm) Makara oranı sayısı (gram) SA-55 4.5:1 4HPB+1RB 435 380/0.30, 340/0.32, 240/0.37 AL 0.30 misinadan 380 m sarımı var.435 gram ağırlık bence çok ideal.özellikle uzağa atışlarda çok önemli bir faktör.ayrıca hem gövde hem de makara alüminyum.Tabii yine de sen bilirsin,tercih senin rastgele..
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-trinity-tnf-65&productref=15405&ID1=&ID2= Merhabalar üstte vermiş olduğum linkte makine surf atışı için uygun mudur fazla bütçe ayıramıyorum makina fiyat olarak ucuz ve sanırım güzel bir marka ustalarım abilerim fikirleriniz nelerdir?
linki göremiyorum ama size güzel bir surf makine için fazla bütçe ayırmanızı tavsiye ederim ben size şunu tavsiye ederim http://www.avmarin.net/LINEAEFFE-SUREFIRE-13+1-BILYELI-OLTA-MAKINESI-pid-1861.html
Sıkı bir pazarlıkla istemiş olduğun fiyata yakın aşağıda linkini verdiğim ürünü alabilirsin.Canavar gibi makinadır, kıyıdan,tekneden hertürlü avda kullanabilirsin... http://www.balikmarketim.com/?urun-29254-OKUMA-RAW-65-OLTA-MAKiNESi.html
Okan kardesim onerdiginiz makinanın, gercekten saglam durusu var. Yalnız fiyat acısından bayagı yuksek duruyor. Terbiyesizligimi lutfen hos gorun ama, ben onerdiginiz makinaya o kadar meblagı verecegime asagıda ki makinalardan birisini alırım. http://www.avmarketi.com/asp/product/13795/SHIMANO-EXAGE-10000-FB-4-1-BB http://www.avmarketi.com/asp/product/13794/SHIMANO-EXAGE-6000-FB-4-1-BB Hos gorunuze sıgınarak,iyi dileklerimi iletirim.