Ustalarım,abilerim ve arkdaşlarım öncelikle hepinize selamlar.Uzun bir zamandır düşündüğüm surf makinayı yakın zamanda almayı düşünüyorum.Bütçem 100 tl ye kadar bir süredir araştırma yaptım ancak marka ve ürün çeşiti çokluğundan bir türlü karar veremiyorum bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.remixon magnum 6000 modelinde indirim var şuanda.Surf makina olarak aklımda bu var.Fiyat aralığında önerebileceğiniz en iyi makina nedir acaba?kıyıdan beklemeli Çipura Mırmır gibi avlarda kullanıcam şimdiden teşekkürler.rasgelsin.
Sevgili Erman kardeşim, bütçene uygun olarak Okuma'nın Distance serisini (590gram civarlarında ağırlığa sahip) , Lineaeffe'nin FD80 modelini tavsiye edebilirim. Ama önceliği Okuma markasından yana kullanmanı tavsiye ederim, çünkü en hafif ağırlığa sahip. Ağırlık etkeni atışlarda seni rahatlatacaktır. Remixon ürünlerinde bir süre sonra misinayı düzgün ve orantılı saramama sorunları baş göstermektedir. Bu yüzden bu markayı önermiyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
remixon magnum 6000 Bu makinayı kullanıyorum gayet güzel tavsiye ederim. tek eksiği fırçasının olmaması.
Sevgili Kemal abi, okuma markasının bahsettiğiniz distance serisinin modellerini inceledim.Beklemeli av yaptığımdan ağırlık konusu çok fazla önemli değil aslında.Benim için önemli olan çekiş kuvveti ve sorunsuz bir makine olması.Çekiş kuvveti açısındanda tavsiye ediyormusunuz?ve bu model nasıl sizce? saygılar. http://www.avmarketi.com/asp/product/11707/Okuma-Distance-Surf-60-makine
Kemal kardeş bu makine çekiş ve uzun süreli kullanımı açısından biraz daha detaylı bilgi verirsen sevinirim.Normal fiyatı sanırım 120 lira civarındaymış şuanda 80 liraya kadar iniyorlar normal 80 90 liralık bir makine ile karşılaştırınca gerçekten 120 lira ederi olan bir makine mi?yardımcı olursan sevinirim.selamlar.