Arkadaşlar linkteki surf makineyi almayı düşünüyorum fiyatının uygunluğu ve yorumlardan dolayı bu makineyi kullanan varmı nasıl bir makinedir 3+1 bilyalı bir surf makine için yeterlimidir yoksa bilye sayısı dahamı fazla olmalı bilye sayısı makinelerde ne derece önemlidir. http://www.avmarketi.com/asp/product/11285/LINEAEFFE-DG-SURF-6000-OLTA-MAKINESI
Ürünün yedek makarasi yok bu bir handikap ayrica boğazda böyle bir makine biraz zorlayacaktir sizi yani rapala v.s pek iş yapacağini tahmin etmiyorum.. Boğaz dişinda iş yapabilir ama sanirim. ama öle çok performans beklemeyin. Bilya sayisi önemlidir tabiki ama 13+1 bir çin mali makineye 3+1 bir daiwa yada shimano makineyi tercih ederim şahsen
Arkadaşlar bu makineyi almayı düşünüyorum fakat misina sarılı olduğu için tam olarak konik kafamı anlaşılmıyor eger bu makineden kullananlar varsa yardımcı olabilirmi. lıneaeffe lead surfer 4,20 250 gr atar kamış aldım bu kamışa takmak için bu makineyi düşünüyorum yorumlardada çok büyük makine 8000 lik deniyor büyük olmasının dezavantajı varmıdır.
Uygun fiyatlı makine bakıyorsan Okuma compressa 65 yada 80 modelini önerebilirim. Surf kafalı makina değil ama 4-5-1 devirli bir makine olmasına rağmen oldukça güçlü ve hiç yormuyor.