Merhaba arkadaşlar, bütün yaz ve sonbaharda spin takımları kullanmaktan paslanan tendon ve kirişlerimi çalıştırmak için bu sabah boğaza bir uzandım. Bulunduğum yerde balık seyrek olsa da, yağmur, rüzgar ve havanın huzur veren loş ambiyansında keyifli bir av oldu. Hem de yeni sahtemiz sniper 8cmleri denemiş oldum.. Av sırasında mekanda çıkan iki palamutun biri bana diğeri ise Fatih isimli bir arkadaşımıza denk geldi. Baktım o da sniper mavi-pembe kullanıyor, izin isteyip bir fotosunu çektim. Hep beraber daha güzel avlara. Kamış:Vercelli Spyra Alba Surf 4.20m 200gr Makine: Shimano Stella SW8000PG İp: YGK Super Jigman 20 lb. Kurşun: 185 ve 200 Sahte: Sniper 8cm A099 (sarı sırt, turuncu karın) Sniper mavi pembe ile gelen ilk palamut: İkinci Palamut. Bu da benden...
kaan abi tebrik ederim, spin avından sonra bende biraz zorlandım, kol ve omzumda ağırlar oluştu. her avın tadı ve keyfi başka, helede boğazda kıyı avcılığı bambaşka, avlarınız bereketli ve daim olsun,
Teşekkürler Hakan. Tabi spine göre daha yorucu olsa da bunun da keyfi ayrı. Yeni kamışımı kullanmak için sabırsızlanıyordum, çok memnun etti beni, onun da keyfi ayrı oldu. Sen yeni kamışını pullandırdın mı bu arada?
Palamut altta orkinos gibi görünüyor. Yanındaki balıklar ve sahte olmasa haza orkinos. Tebrikler abicim, gönlünce nicesini dilerim. Rastgelsin en güzellerine.
Tebrikler Kaan Bey, harika bir av olmuş! Paylaşım için teşekkürler. Avlarınız bereketli ve daim olsun.
henüz deneme fırsatım olmadı, pazar günü spine devam ettik kamışa alıştıktan sonra tüm balıkseverlere paylaşacağım.
maşallah tebrikler. ben de bu aralar yemli levrek avına gideyim diyorum sinop civarı. bu havada ne tür yeme gelir bu balık canlı teke olur mu