tüm balıkçı kardeşlerime rastgale 7 tane surf 1 adette spin kamış almayı düşünüyorum. surf atarı 75-200 arası 3.60-4 m arası biar kamış arıyorum, spin kamışım ise 2,70-3,60 arası kullanışlı bir akamış arayış içindeyim , Sevgili avcı kardeşlerim kamışlar için butce aolarak en fazla 75 tl ayırabilirim tane olarak, Uzun yıllar kullabileceğim yuksek cekerli ve atış mesafesi iyi kamış almak istiyorum, biliyorum bu fiayata biraz zor bualabilirim ama yinede avcı kardeşlerimden destek bekliyorum,Surf kamışlarımı sazan ve yayın avı için kaullanacagım
surf ve spin makine önerisi yardım Merhaba Balıkçı kardeşlerim sazan ve yayın avı için makine için 7 tane surf makine ve 1 adette spin makine almayı düşünüyorum. Bütçe olarakta makine bası 70-90 tl civarı bir fiyat verebilirim tercihin okumada bu fiayata makineler lakin usta balıkçı abilerin tavsiyelerinden uzun süre kullanışlı başka makine tavsiyeleri var mı bilmek isterim
selamlar.. sana surf olarak roder sensei öneririm 4 20 normal fiyatı 130 tl civarı şu an indirimde ben 75 tl ye aldım 90 tl olmuş bu hafta fiyatı incecizgi.net te var.. 200 gr.a kadar atarı var ben ilk kullanışımda gayet memnun kaldım 2 adette balık aldım kısmetmiş güzel sağlam kamış bir incele derim..