Merhaba Arkadaşlarım , Abilerim. Ben uzun zamandır balıkla uğraşıyorum amatörlüğümü tam attım üzerimden okulum deniz kenarına çıktı. Artık gebzede ikamet edeceğim muhtemelen 5 yıl boyunca ve benim o kadar emek verdiğim takımlarım hep tatlısu . Şimdi bana gerekli olan surf takım . Aslında kendim toplayabilirim ama Shimano olsun Lineaffe olsun onların bile kıytırık oltaları çıkabiliyor. Kullanan tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Gebzede avlanacağım ve istavrit çıkıyormuş. 1.90 boyum var. Oltamın boyu da 4.20 filan olmalı yalnız haliyle de öğrenciyim kredi kartına taksitle alacağım bana ona göre tavsiye ederseniz sevinirim. Olta ve makina alacağım misina tavsiyelerinize de açığım . Saygılarımla...
surf kamış Degerli kardeşim sana tavsiye edebilecegim 2 kamış var bunlardan hangini alırsan . birb daha kamış derdin olmaz 1:effe rengars:2 remixson terminatör:bunlardan birini al kafanı dinle rasgele kardeşimreeling reeling
Merhaba, Gebzede avlanacağını belirtmişsin , yani çok ağır kurşun kullanmana gerek olmayacak. Uygun fiyatlı bir alternatif olarak Lineaeffe Sea Master 4.20 ve Okuma Compressa CP65 tavsiye edebilirim. İşini rahatlıkla görebilecek kalitede olduğunu düşünüyorum.