Suşehri Kösedağ Eteklerinde ALABALIK avı

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında bnymn tarafından paylaşıldı.

1. bnymn

bnymn bünyamin

Favori Kamış:
    olta
    Yaz tatilinde gitmiştim birkaç abi ile birlikte. Resimleri cep telefonu ile çektim dolayısıyla kaliteleri biraz düşük. Her ne olursa olsun dereye nasıl düştüğümü ve saatlerce alınan yolu bana anımsatan resimleri sizlerlede paylaşmak istedim...

Son düzenleme: 8 Ekim 2008
  2. SElamlar Öncelikle avınız için tebrik ederim..Afiyet olsun:)

Sizden küçük bir ricam var..Profilinize isim,yaş,nereden katıldığınız gibi bilgileri yazarsanız hem size hitaplarımız daha doğru olur hemde sizi daha iyi tanımış oluruz..:)

Ayrıca Foruma resim eklemek konusunda aşağıdaki linkten detaylı bilgi edinebilirsiniz:)

3. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)

Keşke balık sayısı daha az olsa ve keşke taşın üstüne oltayı da koyarak bir poz çekebilseydiniz.

4. bnymn

bnymn bünyamin

Favori Kamış:
    olta
    Selam, üstad balıkların tamamı 1 kişi değil 4 kişi tuttuk. kişi başı 4 tane bile düşmüyor. Bilmiyorum ama fazla olmadığı kanısındayım?

5. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    tebrikler paylaşım içinde teşekkürler

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    lütfen... sayı da önemli.

Sevgili Bünyamin, ben de sayabildiğim kadarıyla en az 16 adet alabalık tespit ettim. Üzülerek belirtmeliyim ki, günlük kişi başı avlanma limitinin 3 adet olduğu şeklindeki gayet anlaşılır tebliğ maddesine rağmen, ‘kişi başı 4 adet bile düşmüyor’ şeklindeki kanınız sizi doğrulamıyor maalesef. :eek:

Biz amatör balıkçılar için “kanılarımız” ve zanlarımızdan öte, öncelikle sitemizin ilgili formunda da yer alan 2/2 nolu tebliğe göre av yapmamız gerektiği aşikardır.

Sayın Yakup hocamızın da işaret ettiği sayı hususunda tebliği dikkate alıp, bir vicdan muhasebesi yaparak, avınızın limitleri aştığını kabullenmeniz daha doğru olur kanaatindeyim. ;)

Daha dikkatli ve tadında avlarınızın olması dileğiyle, selamlar…

7. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Birdahaki avın gerekli limitler dahiinde olması dileğiyle hoşgeldiniz ve tebrikler;)

8. bnymn

bnymn bünyamin

Favori Kamış:
    olta
    Uyarınız için teşekkürler. Balıkların sayısı resimlerde göründüğü kadardır. yani 16 adet. Ayrıca 4 kişi alabalık avına dereye gidiyosunuz. Burası göl değilki yan yana durasında arkadaşının kaç adet tuttuğunu göresiniz.! Arkadaşlarınla ayrılıp saatler sonra buluşuyorsun ve herkes tuttuğu balıkları çıkartıp düzüyor vede sen bu kareyi ölümsüzleştirmek istiyorsun. Yani demek istediğim Tebliğ çok açık ama balıklar ortaya çıktıktan sonra yapabileceğin birşey yok. :confused:

9. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    güzel av daha büyük ve güzelleri için rasgele

10. bnymn

bnymn bünyamin

Favori Kamış:
    olta
    Teşekkürler. Bizde bazı şeyleri tecrübe ediyoruz. napalım hoş görüle...

11. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Kırmızı kırımızı ne güzel görünüyorlar.Aralarda sanki küçükler var,sayı fazla v..s.
    Kimse kuralları doğarken öğrenmiyor.Herkes hata yapabilir.Tabi ki biliyoruz ki önemli olan hata yapmak değil,aynı hatayı bir daha yapmamak,yaptırmamak.Bir daha ki yaza daha güzel bir av ile yine bu kırmızılardan:) görmek isteriz sayın bnymn,saygılar...

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Sevgili Bünyamin, ifadelendirdiğiniz gerekçeleriniz “tamam yaptık bir hata, bir dahasına daha dikkatli olurum, düş artık yakamdan,” dedirtecek cinsten değil.

Kusura bakma, ikna olamadım. :eek: :eek:

13. bnymn

bnymn bünyamin

Favori Kamış:
    olta
    :) Eyvallah üstad. Kimseyi ikna etme telaşesi içerisinde olmadım, olmamda. Açıklama yapmamım tek sebebi saygıdan. Bir büyüğüm olarak. Fazla tutulmuş 4 adet balığa gösterdiğiniz titizliği bütün yaşantınızda da gösteriyormuyuz! Ama tebliği okumama sebep olduğunuz için teşekkür ederim.

14. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Bünyamin, sevgili kardeşim. Bazı kişiler daha hassas (sizin ifadenizle titiz mi desek acaba?) olabilir. Elbette hayatımın tüm safhalarında aynı duyarlılığı serdetmem mümkün değil. Bu zaaf, insan olarak ben de mevcut ancak, hatalar karşısında “evet doğrudur, ben yanlış yapmışım” diyen bir yürek daha kıymetli değil mi sizce de? ;)

Bura bir paylaşım formu. Siz bir rapor sundunuz biz üyelerin gözüne, gönlüne. Beğendik-beğenmedik. Takdir ettik-eleştirdik. Ancak, kırma, dökme, yıkma olmasın lütfen. Burada şahsınızı suçlama veya alınganlık oluşturacak bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Ancak takdir edersiniz ki her insanın duyarlılık eşiği farklıdır.

“Fazla tutulmuş 4 adet balık” şeklindeki ifadelerinizi ben, dile getirmeye çalıştığım hassasiyete bir itiraf göndermesi olarak anlıyorum ve teşekkür ediyorum. Daha önce “tadında avlarınızın olması dileğiyle” diyerek yapmış olduğum çağrımı yinelemek istiyorum.

Selamlar… :)