arkadaşlar susurluk söve göleti hakkında bilgisi olanlar varmı, bursadan bağzı arkadaşlar balığa gitmişler çok yayın ve turna var diyorlar doğrumu acaba. inşanlah seneye gitmeyi düşünüyorum. ali demir/bursa
Turna Tatlı su avıyla fazla ilgilenmememe karşın bildiğim kadarıyla turna av yasağı başlamış durumda yanlışım varsa affola.
Kusura bakma abi Seneye demişsin kusura bakma görmemişim inş seneye daha da çoğalır sende keyifli avlar geçirmen temennisiyle .
evet gökhan kardeşim inşanlah seneye sezon acılınca turna ve yayın avına gideceğim.çok yayın ve turna olduğunu söylüyorlar. alidemir/bursa
Sove göleti Selamlar, Ben Söve köylüyüm, Söve göletimizde yayın balığı boldur, fakat yakalamak biraz sabır, iyi bir takım, ve beceri istiyor, ben şu ana kadar 3-4 kg likten yukarı yakalayamadim, ama 10-15-20 kg yakalayan oluyor, ben rahmetli Beytullah amcamın gölet yanındaki bahçesinde ağaca asılı 1 metre boyunda yayın balığı gormuştum, Rastgele, Engin
aytaç bey söve göletinde turna ve yayın çok olduğunu söylüyorlar yanlız sazan azmış selamlar Ali Demir/BURSA
söve göletinde yayın yaygın değildir fakat turna bol miktarda var yayın yakalamak isteyenler 4 km. ileride soğuksu(eski manyas) olarakta bilinen yerde yayın vardır saygılarımla rasgele