suzukı 15 hp

Konu, 'Motorlar' kısmında cvsxx tarafından paylaşıldı.

1. cvsxx

cvsxx ilkay

suzukı 15 hp bir motor buldum 1500 tl istiyorlar celaliyede mtorcu volkanlan konuştuk suzukiyi hiç tavsiye etmiyor bedavada olsa alma diyor çok parca sıkıntısı oluyormuş arkadaslar çok kararsız kaldım sizin yorumlarınızda benim için çok önemli napmalıyımm?:confused:

2. murat303

murat303 Murat

Favori Kamış:
    4.20 Shimano Nexave BX TE Surf
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra CI4 5500 XSA
    En İyi Avı:
    52cm Kofana/ Dragos'tan
    Ben 2 sene Suzuki 25 BG lik motor kullandım.Hiçbir sorun yaşamadım, çok memdundum. 7-8 senelik bir motordu, bakımlarını düzgün yaptırdıktan sonra ve baktıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.

3. cvsxx

cvsxx ilkay

abi çok saol tavsiye edersin yanii yanlız motorda pistonlan bilye değişecek bana calısır vaziyette teslim edicekler ...

4. ArtHur

ArtHur ByArtur

Favori Kamış:
    daiwa 3,60 kamış pelican cast69
    En İyi Avı:
    çinakop,sarıkanat
    suzuki

Merhaba bende Kumburgazdayım ve 96 model bir 25 hp.lik Suzuki de bende var sıfır almıştım bugüne kadar hiç arıza yapmadı üstelik pek itinalı motor da kullanmam ama bakımlarını hiç aksatmadım hatta kendim yaptım;) sözün özü ((((al tavsiye ederim.))))

5. harslan

harslan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    karadenizde dere avı
    aynı motor bizde var neredeyse 6 aydır kullanıyoruz maşallah hiç problem yaşamadık, hemde çok güçlü motor

6. apnea1907

apnea1907 tamer

Favori Kamış:
    Çok fazla yazmakla bitmez...
    En İyi Avı:
    ABARTILI BULURSUNUZ BU NEDENLE YAZMIYORUM
    Kardeş sen motorcu volkanı dinle Suziki müthiş problemli motordur... Fiyatına aldanma yakıtı diğerlerinden fazla parçası sorunlu ve kolay bulunmaz. Piston ve bilyalarıyla birlikte sana 2. el 4 zamanlı motor parasını aşar ve motor ellendikten sonra dikiş tutmaz. Kesinlikle alma Alacaksan Mercury al ölüsü suzikinin yenisinden iyidr...Ben 20 senedir denemediğim kullanmadığım motor kalmadı....

7. cvsxx

cvsxx ilkay

teşekkürler tamer kardeş motor faal vaziyette olsa bir nebze olurdu ama sinekte ufak mide bulandırır bende volkan ustayla konusunca teredüttüm bir okadar arttı ilgin için teşekkürler....:rolleyes:

8. getz

getz ENGİN

merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum herkese selamalar

bende 94 model suzuki 9.9 var maşallah makina canavar gibi bu güne kadar en ufak bir parçası değilmedi buji şanzuman yağı falan hariç ve üstelik biz bu motoru denize düşürdük 34 metreye ve suda iki gün kaldı karbüretörü temizledik ve 2 çekişte çalıştı.Parça sorunu varmış doğrudur.ama ben suzukiyi öneririm olmadı yamaha başkasınada bakma bence