suzukı 15 hp bir motor buldum 1500 tl istiyorlar celaliyede mtorcu volkanlan konuştuk suzukiyi hiç tavsiye etmiyor bedavada olsa alma diyor çok parca sıkıntısı oluyormuş arkadaslar çok kararsız kaldım sizin yorumlarınızda benim için çok önemli napmalıyımm?
Ben 2 sene Suzuki 25 BG lik motor kullandım.Hiçbir sorun yaşamadım, çok memdundum. 7-8 senelik bir motordu, bakımlarını düzgün yaptırdıktan sonra ve baktıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.
abi çok saol tavsiye edersin yanii yanlız motorda pistonlan bilye değişecek bana calısır vaziyette teslim edicekler ...
suzuki Merhaba bende Kumburgazdayım ve 96 model bir 25 hp.lik Suzuki de bende var sıfır almıştım bugüne kadar hiç arıza yapmadı üstelik pek itinalı motor da kullanmam ama bakımlarını hiç aksatmadım hatta kendim yaptım sözün özü ((((al tavsiye ederim.))))
aynı motor bizde var neredeyse 6 aydır kullanıyoruz maşallah hiç problem yaşamadık, hemde çok güçlü motor
Kardeş sen motorcu volkanı dinle Suziki müthiş problemli motordur... Fiyatına aldanma yakıtı diğerlerinden fazla parçası sorunlu ve kolay bulunmaz. Piston ve bilyalarıyla birlikte sana 2. el 4 zamanlı motor parasını aşar ve motor ellendikten sonra dikiş tutmaz. Kesinlikle alma Alacaksan Mercury al ölüsü suzikinin yenisinden iyidr...Ben 20 senedir denemediğim kullanmadığım motor kalmadı....
teşekkürler tamer kardeş motor faal vaziyette olsa bir nebze olurdu ama sinekte ufak mide bulandırır bende volkan ustayla konusunca teredüttüm bir okadar arttı ilgin için teşekkürler....
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum herkese selamalar bende 94 model suzuki 9.9 var maşallah makina canavar gibi bu güne kadar en ufak bir parçası değilmedi buji şanzuman yağı falan hariç ve üstelik biz bu motoru denize düşürdük 34 metreye ve suda iki gün kaldı karbüretörü temizledik ve 2 çekişte çalıştı.Parça sorunu varmış doğrudur.ama ben suzukiyi öneririm olmadı yamaha başkasınada bakma bence