Suzuki motorları tavsiye ediyorlar.Kullananlardan bilgi almak istiyorum.25 beygir marşllı,manuel ,trimli düşünüyorum.Balık da kullanacağımdan sessiz olması benim için önemli.Tabiki 4 zamanlı olacak ,bilmiyorum artık kullananların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum teşekkürler..
Suzuki iyidir çok sessiz ve saat gibi çalışır ancak sıfır alacaksanız ikinci el piyasası daha iyi olan yamaha daha mantıklı
merhaba... arkadaşlar suzukiyi tavsiye ederim.....marşlı trimli alın...25 ile 30 hp arasındafazlafark yok.....üstünlüğü enjeksiyonlu olmasındadır.....teknenizde kokpit var ise ....komple geliyor....dümen kablolar vs .....bilginize.....
Fuarda 30 ile 25 arasında 600 tl fark olur. Alacaksan kesinlikle 30 al denmişti. Bu kapsamda da bir bakarsanız iyi olur.
Ben 6 beygirliğinden memnun kalmamıştım. İpi çok zor çekiliyordu ve bir kaç kere denizin ortasında bıraktı beni. Gerçi sonradan yakıt deposu kullanmadığım için yakıt motora ulaşmıyordu da ondan olmuş olabilir diye jeton düştü ama artık satmıştım . Yabancı forumlardaki genel yoruma bakılırsa Suzuki, Yamaha'dan sonra, Mercury ve Honda gibi en prestijli motorlarla aynı klasmandadır.