Herkese merhaba arkadaşlar... Bu sabah saat 7 ila 10 arası gerçekleştirdiğim avda 3 adet levrek familyasını kandırdım.Sabah 6 gibi uyandım aklımda hic balık avı yoktu bu saatte kalkıpta ne yapabilirdim uyku uyunmaz kalkmışız birkere dedim az face bakınayım kimseler yok idk uff puff ederken mahallemden balıkla hic alakası olmayan bir kardeşim abi naber dedi iyidir kardesim senden naber ne eder derken artık muhabbet nası olduysa balık muhabetine dondu kardeşim abi bende istiyom ama anlamıom oret banada demesiyle solugu onun evin onunde aldım Haydi dedim paşam atla kamış mamış hersey var gel bakalım ilk meraya vardık bi 20 dk atıştan sonra baska yere cufcufladık 2. meradada biraz attık güzel bi vuruş aldım ancak tasmalayamadım bu mera iyiydi gecen 4kg ligi aldıgım yer ancak acemi kardeşim atışlarda dugum ve devamlı taşa taktırması nedeni ile sırf onu dusunerek taşsız baska bir yere rahat atıp cekebilcegi bir yere goturdum ve ona bi 15 dk atış cekiş dersi verdikten sonra bende yerimi aldım ve basladım atıp çekmeye reeling çok geçmeden birtane tahmini 500 gr lik bir balık almayı basardım mrsparkle bizim genc kostu yanıma abi cok guzel balık bu aksama yapar yeriz yok dedim paşam bu yavru bunu salacaz bize 1kg nin üstü lazım gerçi kafama göre 1,5 kg üstü altı salmıslıklarım var ama kardeşime kaydedeger akşam ailesi ile yemesi için bir balık lazımdı bize neyse balığı suya saldık videosunu çekip ancak kardeşim merayı komple cektigi icin sildim neyse devam dedim bi 10 15 dk sonra 1 tane daha kandırdım buda 700-800 gr flan vardı tahminen abi dedi bunu nabacan salacam Haydaa... :laughing: dedim dur sunu ben cekim salim neyse onuda video cekip ugurladıktan sonra bi ara bulutlar gunesi kapadı söyle bi aksam suyu gun batımı görünümüne dondu hava zaten su sıralar kapalı bulutlu neyse derken silstar truncu renkli rapalayı cıkarıp max fhc yi takam dedim bi 7 10 atıştan sonra levocan bindi tasmayı vurdum :thumb: ama hic sarmadım dedim bakalım kalama durumu ne budamı kucuk baktım bu kalamadan az da olsa yiyor dedim heralde senin balıgı aldık bu sefer :thumb: kıyıya aldım onunda video biraz foto dedim al bakalım balıgını 1,760 gr lik bir levo abi dedi bu kocaman oh bununda kucuk oldugunu soyledigim anda abii bunudamı salacaz demesi bir oldu gencin yok dedim kardesim bu alınır al bakim :hungry: bi yarım saat daha atçekin ardından avı sonlardırdık saldıgım video ve aldıgımız bu yakısıklıyı sizlere takdim edeyim.Herkese rastgelsin arkadaşlar avlarımız devam etmekte görüşmek üzre sevgilerle.. Kullanılan ekipmanlar: Shimano ventange 2.70 20-50 gr Shimano solstage 2500 Powerpro super 8 aqua green 0,19mm silstar turuncu ve max fhc 13 cm http://www.youtube.com/watch?v=Cvrozr2VAa0
Tebrikler.Güzel bir av olmuş, genç arkadaşa da at-çek virüsü bulaşmıştır sanırım. hihi 20-50 gr (H) kamış ile 15 gr lık sahte atımı çok sıkıntı oluyor mu?Cevap için şimdiden teşekkürler. Ufaklıklar büyüyüpte size rastgelsin reeling
yok dostum bu kamış 20-50 fakat okadar sert degil tam ortada bende 3 adet daha kamış var ancak favori kamışım budur ruzgar durumuna gore tabiki dezavantajıda oluyor ama normalde en az 14 veya 15 gr lik sahteleri gayet iyi atıyorum zaten 14 yahut 15 gr altı sahte atmıyorum pek mera ve hava nın durumuna göre ben teşekkür ederim
Tebrikler Koray maşallahı var levreğimi. Saldığın için ayrıca tebrikler. Arkadaşa da yazık olmuş . Biraz masraflı işdir diye uyaraydın bari.
Aahhh Koray ahh.... Az önce işten geldim. Mesajlara bakıp yatayım, gözlerimden uyku akıyor diyordum. Balıkları gördüm, sabah suyuna gideyim diye plan yaptırdın bana Tebrik ederim arkadaşım, çok güzel bir av yapmışsın.
Tebrikler Koray, çok güzel bir amatör avcılık yapmışsın. Levrek gibi zor bir balığı denk getirip, salmak, birde video çekmek takdir edilesi bir davranış. Gönlüne göre balıklar rastgelsin.
tebrikler bende barbarosta avlanıyorum fakat sizin gibi av alamadım istanbul ve geliboluda da çok avlarım oldu uçmak'da da ama bu barbaros olmadı bayramda orada olacağım sizinle tanışmak isterim selamlar