Herkese merhaba..Bu günkü av hic hesapta yokken bir büyügümün beni araması ile güzel lodos var balıga gidelim demesi üzerine kıramadım hadi dedim gidelim nereye gitsek diye biraz dusundukten sonra sırf hava alma adına x bir meraya gittik güzel bi lodos vardı deniz pisti..Öncesinde yolda gelirken bizim abinin koray evde 1 balıgım var yanına 1 tane daha tutmam lazım benim çocuk falanda gelecek uniden dedi dedim *** kısmet abim denizi pis gorunce zaten hava almak amacı ile gelmiştim hadi dedim sallayalım 2 saat kadar at çek yaptık meranın ceşitli heryerinden denedik ama tık yok bir baktımki bizim abile aramız baya acılmış etrafı izlerken yavas yavas sarıyordum kıyıya 1 2 metre kala sahteye bişey takıldı ama ne kafa atma ne birşey dedim pislige taktırdık gene ve ardından bir şaldırtı sesi ayaklarımın dibinde nerdeyse aha dedim levrek şaşırmıştım neyse hemen bir cırpıda dalgayla kenara alıverdim dışarı cıkardıgımda ise başka bi sürprzle karşılaştım bu balık levrek degildi deniz kefalinede benzemiyordu alla alla bu nerden çıktı denizde pullu bir balık 2 kilo geldi bizim abi koştu hemen oo dedi levrek falan dedim bu levrek degil ne bu o dio sazan ben diom degil sahte yanagının yanından ust yuzgecine dogru girmişti neyse balıgın deniz balığı olmadıgı aşikardı neyse balıkla 2 foto aldıktan sonra al abim sen bunu senin cocugun kısmeti cıktı digeriyle yaparsın dedim ve verdim daha sonra bi yarım saat attıysakta kısmetimiz yoktu bugunluk bu varmış bunuda gordum ya oda yeterli Balığın tam cinsini bilen soylerse sevinirim bu arada Herkese rastgelsin arkadaşlar.. Sahte silstar turuncu [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
tam bir net resmi olsa yakın çekilmiş,net cevap verirdim..böyle kafa karıştırıyor bu arada sizin oraların denizide hiç sade olmazmı yaa.bune böyle..bize 2 ay bulanık size 12 ay tebrik ederim
Tebrikler artık ne balığı ise güzel görünüyor ben bir tahmin yürütmek istiyorum ve Sardalya balığı diyorum
Bu kadar büyüyor mu bilmiyorum ama bende tırsi diyorum. Canlısını değil ama ölüsünü kepçelemiştim. Konusu da var forumda, yakın çekim kafa aynı benim kepçelediğim balık. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=58718 Tebrikler...
bizim buralarda çapariyle avı çok zevklidir.kılçığından dolayı pek seven olmaz.ama fleto çıkarıp kızgın yağa yatırırısan kılçıktan eser bulamazsın.bunu bilen bilir bu balığın ne kadar lezzetli olduğunu.ha bu arada bu balık kesinlikle TİRSİ.tebrikler :thumb:
Rekor boyda bir tirsi yakalamışsın... tebrikler.. Balığı yerken çok sayıda ince ince kılçıkları olup olmadığını da yazarsan tirsi olduğunu tasdik etmiş oluruz.
Kadir abim yakın resim atarım ben sana vedat babadan balıgın tirsi oldugunu öğrendim..Burda hava hep boyle degil abim ya haftalık ve saatlik tahmin yapan saglam bir sitem var ordan devamlı takip halindeyim e denizle aramda yakın olunca balkondan bakınca dalga varmı yokmu goruom ona göre plan yapıyorum senide alalım abi buraya balık raporlarını göremiyoruz suni yem işine girdin çokta güzel sahteler yapmaya baslamışsın goruyoruz imreniyoruz ama seni sahada gormeyi özledik abim teşekkür ederim. Tirsimiş Valla halili dediginiz balıgın minekopla bir baglantısı yok ise daha buralarda ona denk gelmedik balık tirsi imiş teşekkürler. evet sevgili ustadlarımızda tirsi oldugunu soyledi teşekkür ederim evet :thumb: öyleymiş teşekkür ederim volkan abi evet resime baktım kafa yapısı cok benziyor ve tirsiymiş gercektende teşekkür ederim ne yalan diyim bende gormemiştim rapalaya saldırdımı artık gecerken yanak agız kısmına takıldımı şanseseri okadar kıyıda bu denli balık kısmette buda varmış demek
Teşekkür ederim evet kucuklerini capariyle derinlerde tekne ile yada iskelerden bende tutmuştum ama bu buyuklukte bende ilk goruyorum ne oldugunu anlayamadım cidden balıgı sevdigim bi abime verdim ona kısmet imiş tadını sorucam aklımda teşekkürler doktor sezon yaklaşıyor sendende bekliyoruz bişiler teşekkür ederim Valla balığı dedigim gibi ogun balıga gittigim abime verdim ama sorucam aklımda hocam hedef orca