Ben de bekliyorum, uzun zamandır siteye giremediğim için haber alamadım. Sanırım en kısa zamanda gelir
daha ulaşmadı ama bu konuda sennur ablamız hepimizi bilgilendirecektir. aslında bu konuda sevgili dostumuz avcıperdeci üstadımız ilgileniyor sanırım. olmazsa özel mesaj yoluyla ona ulaşabilirsin ve istediğin cvpları alabilirsin bizde hala bekliyoruz sevgiyle kal...
çalışacak abla çalışacak az kaldı havalar sıcak ya o bakımdan boşladılar gari hepimizi yaz uykusuna yattı onlar bence...
Ben geçenlerde sordum..Foça organizasyonunda verilecekmiş.. Gelmeyenlere de sanırım aynı gunlerde kargolanır..
Arkadaşlar, t-shirtlerin yapılması için siparişler verildi. Ancak biliyorsunuz ki t-shirt adetleri v.s. benden çıktıktan sonra Serdar arkadaşımız siparişi bildirip, yapıldığında da kargo işiyle tek başına uğraşıyor. Kendisi şu an tatilde ve ayın 22'sinde dönecek. Hakan'ın da dediği gibi İzmir organizasyonuna yetişeceğini bildirmişti Serdar. İzmir'deki arkadaşlarımızınkini o zaman dağıtacaktır. Diğerlerini de organizasyon ertesi kargolayacaktır. Ben de henüz t-shirtümü almadım. 2. parti çok gecikti biliyoruz ama bu bizden ziyade arkadaşlarımızın bize geç dönüş yapmaları, bazı arkadaşlarımızın da son anda sipariş vermeleri nedeniyle oldu. Lütfen kusura bakmayın, hepbirlikte kısa zamanda giyeceğiz inşallah. (2. parti t-shirt bekleyenler için söylüyorum tabii. )
Sennur Teşekkürler. Özelden de sormuştum ama cevaplamadın, yanlış birşey mi yazdım diye endişelenmiştim. Aksaklık, gecikme elbette olabilir ama neden geciktiğini bilmek istedim. Ayrica, kargoda da problem çıkma ihtimali var vs. Cevap yazan herkes sağolsun. Faysal
Benimkini kışlık olarak değiştirin,yada paranın aylık faiziyle 1 yerine iki tişort gönderin,yoksa bizi yönetenlere şikayet ederim sizi. Ha son anda aklıma geldi,siparişi verdikten sonra tişort gelene kadar 10 kilo aldım ne olacak şimdi.
Sabah 1 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve 3 adet zeytin Öğlen yağsız haşlama sebze, meyve Akşam yağsız ızgara beyaz et, yağsız tuzsuz mevsim salatası ve yine meyve
çok gecikti çok ben diyorumki birde mont tarzı bişey mi yaptırsak şöle kaliteli ve fiyakalı bakanlara öfff monta bak beeeee dedirtecek cinsden. ne dersiniz. şiparişleri şimdiden alalım ama tek parti hakkı olsun veren versin veremeyen giymesin ne dersiniz. montlarıda avrupa birliğine girince giyeriz.yurtdışı organizasyonlarda reklamımızı yaparız... sevgiyle kalın
Yok, onun için değil. Siteye pek uğrayamıyorum, mesajını görmediğimden cevaplayamadım. Bazen alelacele gelip üyelikleri onaylıyorum, mesaj varsa mesaja bakıyorum ama cevap veremiyorum o an. Yani tamamen vakitten kaynaklı, kusura bakma.
Benim neye haberim yok bundan yaaaaa . Neyse önemli diil,suatınkini alırım elinden bende... zaten suat kardeşim ben demeden hediye eder bana tişörtünü ...
Yazlık t-shirtleri 8 ayda alamadık,dediğin gibi bir şey ısmarlasak,sen gençsin ömrün yeterde biz ne yapalım.
Bu verdiğin diyeti daha önce sen uyguladın galiba. Aman Allah korusun ben istemem. İnsan istediğini yiyemedikten sonrta onada yaşamak mı denir.
aaaa gürol abi ne kadar ayıp sen yaşlımısın sanki ne varki şunun şurasında geceleri saymazsak daha yaşın 27 bak duymamış olayım haberin olsun. hem ne varki torunlara miras bırakırsın sende öptüm ellerinden abim benim sevgi ve saygılarımla...