T.Su Levreği Nerde Ve Ne Zaman Tutulur (Konya'da)

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında hh1978 tarafından paylaşıldı.

1. hh1978

hh1978 HAKAN KAHRAMAN

Favori Kamış:
    alba
    En İyi Avı:
    sazan 4-5 kg
    Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım forma balık tutmak bende hastalık boyutundadır ama nedense bir türlü zevkli bir av yapamadım bana yardımcı olursanız sevinirim

2. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    2004 senesinde beyşehirde okurken gölde tatlı su levregi çok fazla vardı ama 1 sene sonra levrek yapmadı suanki durumu bilmiyorum ama ögrenmeye çalışayim :)

3. nevzat42

nevzat42

Hemşerim senin demek istediğin sudak balığı,Altınapada balık tutmaya gittiğimizde herkes levrek diyor.Yakalamaya gelince isred dip oltasıyla ister şamandıralı oltayla altınapada yakalayabilirsin.Yem olarak canlı yem kullan.Oltalar boş kalmasın.

4. Antrikok

Antrikok Rıza Melih ONBAŞLI

Favori Kamış:
    Okuma Sedros , Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Okuma Raw 55
    En İyi Avı:
    Beyşehir Gölü - Sazan - 4378 Gram
    Bende bu balık için farklı bir yöntem sölicem normal el oltana gezer yuvarlak bir kursun tak sonuna kanca ve sahte yem. oltayı suya attıgında yem havada kalıcak kursun ise dibe batacaktır. sen misinayı yavaş yavaş çektikçe balık görüntüsü ile dibe batıcaktır. ve balıgın misinaya vuruşunu fevkalade hissedeceksindir.

5. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    tatlısu levreğini ilkbahardan sonra tutabilirsin zevkli ve güzel zaman geçirmek istiyorsan meppsi tavsiye edebilirim sana rastgele

6. paşam76

paşam76 Ali Rıza

Arkadaşlar ben yeni üye oldum . Çok güzel bir forum gerçekten,herkese selamlar.

7. paşam76

paşam76 Ali Rıza

Arkadaşlar benim balık tutma konusunda tecrübem yok ,çok seviyorum balıkçılığı fakat nasıl tutulur nelerden faydalanabilirim ,bana yardımcı olursanız memnun olurum.
    Şimdiden Teşekkürler......

8. bahriyeli_42

bahriyeli_42 İbrahim Camgöz

Favori Kamış:
    remixton
    Favori Makine:
    Dam
    En İyi Avı:
    7,8 kg Levrek, 3,4 kg Kofana vs.
    Arkadaşım Konya'daki Göl ve göletlerde sudak kalmadı desem yeridir. Beyşehir gölünde nisan-mayıs ta adalar civarında biraz yaptı onlarda trofe boyutunda. Şuanda tutabileceğin yer yok gibi, şansın iyi ise denemekte fayda var. Şimdiden rast gelsin.

9. ermenekli42

ermenekli42 Hüseyin YILMAZ

En İyi Avı:
    çapak
    kardeş çin çapakları ortalığı bitirdi ama arkadaşların dediği gibi beyşehir veya apada şansını dene