Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım forma balık tutmak bende hastalık boyutundadır ama nedense bir türlü zevkli bir av yapamadım bana yardımcı olursanız sevinirim
2004 senesinde beyşehirde okurken gölde tatlı su levregi çok fazla vardı ama 1 sene sonra levrek yapmadı suanki durumu bilmiyorum ama ögrenmeye çalışayim
Hemşerim senin demek istediğin sudak balığı,Altınapada balık tutmaya gittiğimizde herkes levrek diyor.Yakalamaya gelince isred dip oltasıyla ister şamandıralı oltayla altınapada yakalayabilirsin.Yem olarak canlı yem kullan.Oltalar boş kalmasın.
Bende bu balık için farklı bir yöntem sölicem normal el oltana gezer yuvarlak bir kursun tak sonuna kanca ve sahte yem. oltayı suya attıgında yem havada kalıcak kursun ise dibe batacaktır. sen misinayı yavaş yavaş çektikçe balık görüntüsü ile dibe batıcaktır. ve balıgın misinaya vuruşunu fevkalade hissedeceksindir.
tatlısu levreğini ilkbahardan sonra tutabilirsin zevkli ve güzel zaman geçirmek istiyorsan meppsi tavsiye edebilirim sana rastgele
Arkadaşlar benim balık tutma konusunda tecrübem yok ,çok seviyorum balıkçılığı fakat nasıl tutulur nelerden faydalanabilirim ,bana yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler......
Arkadaşım Konya'daki Göl ve göletlerde sudak kalmadı desem yeridir. Beyşehir gölünde nisan-mayıs ta adalar civarında biraz yaptı onlarda trofe boyutunda. Şuanda tutabileceğin yer yok gibi, şansın iyi ise denemekte fayda var. Şimdiden rast gelsin.