Merhaba değerli dostlar,uzun zamandır ara verdiğim sahtelerime tekrar başladım. Daha önceki sahteleri yüzdürdüm hataları gördüm, bu sahtelerde biraz değişiklik yaptım aksiyonlarını artık deneyeceğim bakalım. Birçok kez boya değiştirdim ve en son bir boyada karar verdim iyi neticeler almaya başladım,deneme yanılma yöntemi en iyi sonuca kadar sahtelere devam saygılarımla rasgele. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Gordugum en basarili calismalardan birisi. Elinize emeginize saglik. Kullandiginiz malzeme ve boyalar neler acaba? Paril parillar..
Cahiliyetimi mazur görün ama beden ile gaga arasındaki açı çok fazla olmamış mı? Neredeyse 90 derecelik bir açı var. Oysa bizim bildiğimiz sahtelerde bu açı 45 dereceyi geçmez .
bu sefer daha güzel olmuşlar tebrik ederim Rıdvan abi gaga duruş şekline göre,şahsi düşüncem,daları az olur ama aksiyon alır sahteler
elinize sağlık özellikle mavi çok güzel olmuş, gagayapıları ile alakalaı arakdaşların yazdıklarında haklılık payları var, aksiyon için gaga açılarına dikkat ederseniz daha avcı olabilir, şuan ki gaga acısına göre çok fazla akıcı olmayacaktır kafa aşağıda kuyruk yukarıda yüzmeye çalışacaktır, gagaların yapısı itibariylede güzel kuyruk atacağını düşünüyorum. kolay gelsin
Tebrikler Rıdvan abi. Renk ve vücut formu gayet güzel sahteler olmuş. Gaga yapıları itibariyle sığ suda levrek hedeflenerek yapılmış sahteler gibi geldi bana. Bence de yapı olarak iyi kuyruk sallamaları lazım ama gene de denemek gerek. Yüzüş testi videosu olsaydı çok daha güzel olurdu. Ençok kırmızı göz, maviyle; kırmızı beyaz parçalı renkli sahteleri beğendim.
tebrikler abi gerçekten bu seferkiler çok daha iyi görünüyorlar. umarım bol trofeli avlar da kullanmak nasip olur
Teşekkürler İnşallah daha iyilerine, değerli dostum Parisi tırafik kazazında kaybettim artık bir melek sevgilerimle. Teşekkürler değerli dostum,bu çalışmaları anlatan video görüntüleri olacak herşeyi bire bir anlatacağım ozaman sevgilerimle. Değerli dostum, açılar ile ilgilenmiyorum sadece nasıl aksiyonlar verdiririm diye onu düşünüyorum ve bunun içinde bir çok sahteyi yüzdürdüm iyide sonuçlar alıyorum kendimçede bazı tasarımlar yapıyorum sevgilerimle. Teşekkürler değerli dostum,düşüncelerin doğru sahteleri denedim çok iyiler.dikkat edersen gagalar farklı birbiri ile biraz daha düzeltme yapıp gereken videoları çekeceğim sevgilerimle.
Teşekkürler değerli dostum,her daim hepimizin kısmeti açık olsun sevgilerimle. Teşekkürler değerli dostum,dahası sizlerin başına sevgilerimle. Teşekkürler değerli dostum, dahada iyi olabilirdi mavi olan olacakta,her kez giderse mersine kim gidecek tersine tabikide Rıdo, o yüzden deneme yanılma her zaman, benim istediğim gibi yüzüyorlar şu an,tam düşündüğün gibi çok iyi kuyruk atıyorlar sevgilerimle.
Teşekkürler değerli dostum,evet tüm düşündüklerin doğrudur,sıfır hata olana kadar video çekmeyeceğim çok az bir hata kaldı,boyama konusuna çok önem vermiyorum şimdilik ,önce aksiyonu halletmem gerek. buradada daha önceki çalışmalarım var http://camsahtebalik.blogspot.com/ her sahtenin farklı göz kombinasyonu var sevgilerimle. Teşekkürler değerli dostum,inşallah daha iyilerini yaparım bol trofeler avlarım sevgilerimle.
Bloğunda da çok güzel sahteler var abi, tebrikler. Çalışma odana bakınca tam sabır işi olduğunu düşündüm sahte yapımının. Şahsi fikrim hedef levrekse çok düzgün yüzmesinden ziyade, dengesiz yüzmesi ancak dümdüz gelmemesi bence yeterli. Kalıplar da şeklen strike pro jl092 f kalıbı gibi. Umarım gönlündeki aksiyonu sağlayabilirsin abi, kolay gelsin. Çalışma odana bayıldım. Ben eşyalarıma bakamıyorum bile çocuktan.
tebrikler rıdvan, gerçekten emek vermişsin, ne kadar emek verdiğini ben anlıyorum. çünkü bende bazen, kendi sahtelerimi yapıyorum, ama gerçekten sabır, ve zaman isteyen bir hobi bu, bende sabır çok ama! zaman yok ne yazıkki. tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim.