bende bir adet daiwa crossfire 3000 x makine var 4 aylık sazan avındada kullanmama rağmen turna balığına uygun olması at çek sistemi için dizayn edilmesi ve küçükboy makine olması nedeniyle takas etmek istiyorum ) YERİ burasımıdır bilmiyorum yada forumda özel bir yer varmı onuda bilmiyorum ama buraya açtım konuyu yardımcı olursanız sevinirim arnavutköy...
h) Balıkavı.net sitesi ticari amaçlara yönelik girişimlerde bulunmayan, tek amacı üyelerine sportif amaçlı balık avcılığı konularının paylaşıldığı seviyeli bir ortam sunmaktır, bu sebeple Üyelerin site içerisinde ürün satışı, pazarlama, reklam v.b. gibi ticari amaca yönelik girişimlerinede izin vermemektedir, yöneticiler tarafından bu tür mesajların tespit edilmesi halinde ilk etapta üye uyarılır, devamı halinde kullanıcının üyeliği iptal edilir. Sevgili Halil takas bu kategoriye girmez belki ancak, yine de bir nevi ticari işlem olarak görülebilir. Hatta insanlık tarihinde ilk ticari faaliyetlerin takas yoluyla olduğunu da varsayarsak bir sonraki adımın da pekala ticari anlamda "alış-veriş" şeklinde anlaşılabileceği düşünülebilir.:yo:
Halil kardeşim merhaba. Bu sanırım. http://www.avmarketi.com/asp/product/9793/DAIWA-CROSSFIRE-3000X-MAKINE Çok çok pahalı bir ürün değil. Dursun elinde. Günün birinde çoluk çocuk gidersiniz bir pikniğe, orada verirsin cocuğunun eline. Bu onun için dünyalara bedeldir. Kusura bakma, nacizane görüşümü belirtmek istedim.
teşekkür ederim makinem galiba kalsa iyi olacak ilginiz içinde ayrıca saolun ben mesaj atıp yayınladığım mesajı sildiririm kendim silersem ilginizi bağlamamış görünebilirim ki hiç mi hiç olmaz tekrar teşekkür edip iyi geceler dilerim...
Silinmesine gerek yok aslında, maksat hasıl oldu nasılsa. Hem bu türden paylaşımlara hatırlatma babında da referans olur. İyi geceler, hoş zamanlar hepimize inşallah.