Takım için misina seçimi

Konu, 'Misinalar' kısmında Endoplazmikretikulum tarafından paylaşıldı.

1. Endoplazmikretikulum

Endoplazmikretikulum Mustafa

En İyi Avı:
    karagöz :)
    Merhaba Arkadaşlar üstadlar, Bende bir acemi, acemisi Balıkcı adayıyım.
    Sorum Şudur ki. bulundugum yerde satılan takımalar çok özensiz bağlandığı için kendim kaliteli ve güzel iğneler ve misina sparişi verdim.
    Ama Kafama şu takıldı dolaşırken. takım misinaları illaki FC mi olmak zorunda.? ben bu konuda çok pimpirikliyim. yani gördüğüm herkez FC misina kullanıyor takımlarında. eğerki bu net bişeyse, psikolojik olarak balıklarn misinadan dolayı oltama vurmadığımı düşüneceğim ve sparişimide gelmeden değiştirtmek iserim. ilginize çok teşekürler şimdiden.

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    eğer balık bol ve açsa fc mc dinlemez atlar ama balık nazlı ve az ise fc kullanmakta fayda var.

3. Endoplazmikretikulum

Endoplazmikretikulum Mustafa

En İyi Avı:
    karagöz :)
    çok teşekürler ilgine :)

4. hakanblmr

hakanblmr hakan

Favori Kamış:
    shimano modelleri ve uzun göl kamışı
    En İyi Avı:
    sargoz 1 kilo
    makinaya sardığın misina fc olmasın 1 aya kalmaz yıpranır kopar makinaya 30 luk veya 35 lik pelikan misina tak ucuna fırdöndü fırdöndüden önce gezer kurşun tak fırdöndüden sonra fc misina kullan balık yemi boşta sanıp atlıyor ben 0 17 lik nippon fc misina kullanıyorum tek iğne kullan yemi büyük tak kalın misinayı gören balık ince misinayı pek umursamıyor dalıyor yeme

5. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    FC misinanın farkını balık bolkende görürsünüz. Sadece yokken veya nazlıyken değil. Örneğin geçen sezon üsküdarda bolca çinekop-sarıkanat vardı balığın ilk başladığı dönem herkes tutuyordu. en acemisi bile. Ben geç gitmiştim takımımda 0.24mm FC berkley kullandım ve lüfer tuttum. o gün tek lüferi ben aldım sahilden. Bunun gibi dahada çok örnek verebilirim.

Mesele şudur siz her zaman en avcı takımınız ile avlanın ki kafanızda soru işaretleri kalmasın. FC misinayı her zaman kullanmanızı tavsiye ederim. Balık bolkende yokkende.