Değerli dostlar; malumunuz yeni gelen arkadaşlar, yada müdavimler takım değiştirmek istediğinde bununla ilgili sürekli yeni konu açıyor. Özellikle kamış ve makine konusunda deneyimi olan üstadlar bir beyin fırtınası yapsa, beklemeli av, spin ve jig avcılığı için ucuz, orta ve yüksek fiyatlı bir kombine belirlese, her 3 ayda bir de yeni çıkan modeller üzerinden yeniden güncellese, soranları da bu konu başlığına yöneltsek nasıl olur? örneğin spin için ucuz tavsiyemiz; x kamış x makine x misina orta tavsiyemiz y kamış y makine y misina pahalı tavsiyemiz z kamış z makine z misina Bunun iki yönlü faydası olacağını düşünüyorum. 1. forumda sürekli tavsiye konuları azalır, markalara da bir nevi reklam desteği verebiliriz(balikavi.net in tavsiye ettiği markayız gibi) Bu modeller nasıl belirlenir derseniz de ortaya atılan modellerin yüksek oy alanları, yada özellik üstünlüklerinde fikir birliğine varılması olabilir. Ne dersiniz?
süper fikir bende şişme bot hakkında yardım istedim fakat sonuç alamadım. takım daha fazla ihtiyaç duyulduğu için daha önemli olsa fena olmaz???
Bende katılıyorum. Makine alacağımda böyle bir konu aradım kesin vardır diyerek. Ancak ne yazıkki bulamadım... Bende mecbur konu açtım.