Evet dostlar, yeni takviyelerle guclenen takimimiz yeni sezona hazir. Ingiltere Premier Lig ekiplerinden transfer ettigimiz son oyuncular ve eski yildizlarimiz birarada. Iste kadromuz: Kalede Okuma Salina II 16000... defansta Daiwa Emcast Plus 5500, Mitchell Compact Gold 7000 LC, Penn Fierce 6000, Penn Sargus 5000... orta sahada Daiwa Regal XIA 4000, Daiwa Exceler X3000, Daiwa Crossfire X2500... forvet hattinda ise Shimano Sienna 4000 FD, Shimano Sahara 3000 FD. Sahada gorunmeyen, yedek kulubesinde oturan oyuncular ise Shimano Navi 8000 PG, Mitchell Avosurf 70 ve Rovex Oberon Baitcaster.
Niye forvette Shimano ? Yedeklerin transfer ve lisans işlemleride, umarım kısa sürede gerçekleşir. Şimdi tek eksik, o takımı maçlara götürecek olan takım otobüsü. Pardon yanlışlık oldu. güzel bir tekne. hihi Hepsini zevkle aldığını biliyorum. İnşaallah o zevklede kullanırsın.:thumb: :thumb:
Tesekkur ederim. Size de bereketli avlar dilerim. Agabey, sadece forvette Shimano degil, takim kaptani da 10 numarali formasiyla Shimano Sahara. Yani sayenizde edindigim, bende ayri yeri olan, ilk goz agrim Sahara. Yedekleri de artik kismet olursa Kasim'da lisans islemlerini takiben getirecegiz. Sagolun... Ne guzel bir dilek! Eksik olmayin, sagolun...
30 sene once bir Shakespeare'im vardi, jubilesini 20 sene once yapmisti. Orasi oyle ama Cressi Comanche 90 var bir de. Avrupa gol krali. Sulak yerde buyuttum bunlari.
Iste bizim derdimiz de o be Mehmetcigim. Hoca Ankara'nin bozkirinin ortasinda kaldi zaten, ise guce daldi, antrenman filan yaptirdigi da yok takima, oyle olunca bu takim bir sonraki sezona kadar yatar. Roy'un dedigi gibi, gol filan atamaz... Bu sezon Avrupa kupalarinda yokuz, mali kriz de vurdu deyip Samet hocayi getirirsen, Q7, Almeida filan durur mu takimda? Gider tabi...
Sağlam takım kurmuşsun İbrahim abi bu takıma şans verirsen golcüsü gol kralı,takımda şampiyonlar liginde final oynar İşin şakası süper makinalar hepsi.Gönlünden geçenleri avlarsın inşallahreeling
Sagolasin Cancigim. Guzel avlarinizin takipcisiyiz, boyle boyle ogreniyoruz biz de iste. Rastgele dostum...
Maşallah hepsi boncuk gibi dizilmişler. Çok güzel bir koleksiyon olmuş, güzel avlarınızda kullanın...
Hazırlıklı ol ibocum , ufak ufak hareketler başladı. Senin kaleciye yakında didim'de epey iş düşer gibi gözüküyor
Oo..İbom Mehmet hocanın dediği gibi takımı oynat öyle kuzu kuzu durmasınlar iyi günlerdekullan inşallah güzel trofelerle şampiyonluğa gider takım selamlar
Maaşallah İbrahim abi. Bu ne böyle???? Bizim sahte arşivi gibi sende makinalardan arşiv yapmışın. Biri surf, biri tekne, biri atçek, biri tatlı su için desek. Ya diğerleri...???? Ağız tadıyla güle güle, balıklı avlarda kullanmak nasip olsun. Boşladın bizleri, özlüyorum ona göre.