Arkadaşlar Merhaba. Cümleten Hayırlı Cumalar. Genelde Haliç ve Boğaz da avlanıyorum. Güzel bir takım önerisinde bulunabilirseniz sevinirim. Okuma kamış komple yeniden bir set hazırlayacağım kendime.idk bütçe olarak 500 tl gibi bir rakam ayırmayı düşünüyorum. Hem beklemeli olarak hem de atçek olarak tavsiyeleriniz nelerdir.reeling Şimdiden teşekkür ederim.:thumb:
Okuma'nın savant diye bir kamışı var. Birde lineaeffe'nin Spidersurf veya olmazsa Surf Mill kamışı var. İlki, okuma 180 - 200 TL arası. Lineaffee ise 170 - 190 arası. Benim tavsiyem spidersurf, ama savant alsan, aman ne yaptın, almasaydın demem. Bu durumda sana 300 TL artar. Bu parayla da o kamışların hakkını verecek bir surf makine alman pek olası değil. O halde işini görecek kadar sıradan bir şey almaya çalışırsın. Ben olsam, SPRO LCS 555 alırdım mesela. Çok matah bir şey mi, değil. Ama kifayet eder. Eğer yağlamasını, temizliğini aksatmazsan güzelce işini görür. Sana mesela, Emblem Spot al diyebilirim. Yük bindikçe, kolu hafifler, süper konforludur. Ama fiyatı tek başına 500 TL'den fazla. Bu kombinasyonla, elinde 100 - 150 TL para kalır en azından. Onu da sakla, biraz daha ekle üstüne, uygun olunca, seneye, öbür seneye vs. neyse, bir tane eli ayağı düzgün surf makine alırsın.
Yapma Serdar bu makina nasıl senin gözünden kaçtı... http://www.avmarketi.com/asp/product/132753/Daiwa-Emblem-x-5000T-Surf-Makine
Pardon,ne kaçmadı gözünden,sen demiyormusun geriye 300 tl kaldı diyen,aha bu alttaki alıntıda aynen öyle geçiyor... Evet sene olmuş 2014, gözlük lazım hepimize,sana lazımmı bilemem ama ben yakın gözlüğü kulanıyorum...
Ya ben paraya bakıyorum,meğersem kalmadı yazıyormuş..bu ne alakasız bir site,madem malınız bitti çıkartın listeden Serdar hakikatten gözlerin iyi görüyormuş:thumb: hiç bir şey kaçmıyor senden:laughing: