Yine bir izmarit avı raporu paylaşmak istedim sizinle, bu gün ( 30.07.2009 ) Serkan abi ( acemi01 ) bana ulaşarak mekana gitmek istediğini söyledi ve çıktık yola, tam balık saati oradaydık, Serkan abinin temin edip getirdiği kurtlar ve benim getirdiğim karidesler ile yine harika bir av çıkardık.. Umarım kendisi de memnun kalmıştır balıktan, mekandan ve muhabbetten.. Bu arada ikimize de gelen birer adet Barbun da keyifimize biraz daha neşe kattı açıkcası Resimdekiler benim kısmetime düşenler, bir bu kadar da Serkan abinin nasibi vardı. Mekan: Boğaziçi Klasik yemli dip takımı Köstek: 12-15 arası ( Alba WAX ) Beden: 18-22 arası ( Alba Ultra ) İğne: 10-12 arası ( Crown 15507 ) Kurşun: 50-100 arası
maaşallah güzel balıklar. bu raporları görmek inan mutluluk verici balık olsunda ne olursa olsun. darısı daha güzel avlara .
benim içinde 4/4 lük bir gündü hem balık hem arkadaşlık hemde muhabbet olarak hava su herşey bizden yanaydı zaten inşallah emre kardeşimle daha böyle güzel avlar yaparız ah birde benim kamışdaki çatlak peydah olmasaydı neyse onunda icabına bakarız
Tebrikler. O tarafta bir mera var bende her gittiğimde en az 3-4 parça barbun alırım. Balıklar şahane görünüyor.
Emre araçla gelsem bırakacak yer var mı?Geçerken gördüğüm kadarıyla yer yok.Ben de bu yüzden hep daha ilerilere gidiyorum.Yarın sabah kısmetse tekrar gideceğim.
Araç bırakılacak yer yok, ben de aracımı sattığım için daha önce araç ile gidemediğim yerleri deniyorum artık. Ama araç ile kuruçeşme tarafını tavsiye ederim, çok çok iri izmarit alabilirsin.
Alp benim gittiğim yeri biliyorsun.Çetin abine bir kıyak yap şu yakındaki yer neresi özelden söyle de ömrümüz yollarda geçmesin.
Göndeririz göndeririz ercan abi gelsinde izmarit organizasyonu yapalım hem ozamanda kadar 43numarada 46 numaraya yükselir papuçlar
güzel av olmuş arkadaşlar tebrik ederim. bugün hava kötü ama akşama yağmur durulur ve deniz sakin olursa izmarit ve istavrit güzel av yapar....herkese bol şans...ha unutmadan geç saatlerde de yemli iri istavrit alabilirsiniz.....
tebrik ederim emre,güzel izmaritler aydınım kaynak bende saklı zaten hele az daha canlansın yaparız bir organizasyon