selam arkadaşlar... yeni aldıgım lanset'i bakım yapiyim derken dağıttım geri toparlayamıyorum eskisi gibi adanada bu işi yapabilen arkadaşlar var mı acaba bilgi verirseniz sevinirim? nerde toparlatabilirim!!
Osman Kardeş. Yapabilecek kişileri ve adres bilgilerini özelden mesaj attım,umarım parça kaybetmemişsindir. Rastgelsin.
orhan abinin yardımlarıyla bugün büyük saat civarında ercan abiyi buldum... yeri [yağ camiyi geçince ziraat bankasının yanındaki pasajın içi] kime sorsanız gösterir o civarda...tam bir üstad ve verdiği emek karşılıgında aldıgı ücret yok denecek kadar az!! acemi olanların oltayı bozması cok normal bir durum ve eğer adanada olta tamir ettirecekseniz tek bir adres yeterli bence...umarım reklama girmiyordur!! ayrıca orhan abiyede tavsiye ve emeklerinden dolayı cok tşk ederim...oda kendini denize balıga adamış bir insan...hiç yüzyüze görüşmemiş olmamıza rağmen inanılmaz yardımcı oldu bana saolsun... kenan evren civarında balık malz. dükkanı var...en ufak ihtiyacınızda her konuda kesinlikle yardımcı olacaktır...bana balıgı sevdiren iki insana sonsuz tşkler!!