Merhabalar Balıkçı Dostlarım... Ben Her Türlü Balık Avcılığını Severim. Hem Dalgıçlık Hemde Olta Avı İle Yakından İlgilenirim Yıllardır Olta Takımlarımı Yenilememiştim Ve Zamanı Geldiğini Düşünerek Yeniledim... Sizce Doğru Tercihler Mi Yapmışım ? Makina, Okuma AVENGER AV 65a Kamış, tralka-ko Carbon Spiral / 150-300 Misina, Powerline Super Premium Önerilerinizi Bekliyorum... NOT: Yarın Gümüldüre Gidiyorum 10 Gün Kalmayı Düşünüyorum Size Raporları İleticeğim.
Teşekkür Ederim. İzmir Çankayadan Aldım Ayıptır Söylemesi 15 LT Misina Parasını Almadı Makine 65 TL. Kamış 35 TL 100 TL. Verdim.
Espri olsun dedim. Listelerken igne cesidinden bahsetmemis. İgne olmayıncada balık tutamayacagını ima ettim.
Kamışı bilmiyorum ama makinanın fiyatı intenete göre oldukça iyiymiş. Neredeyse 20 liralık fark var, üstelik misina da bedavaya gelmiş .
Çok Şakacısınız Tevfik Bey... Fatih Kardeşim Cevabını Gönderdim... Yorum Ve Önerileriniz İçin Çok Çok Teşekkür Ederim...
Kamışa bende baktım dün balıkmarketimde..Cidden güzel yapmışlar içi şeffaf gözüküyor,hoşuma gitti..Orda da bin çeşit ürün var girince kafam karışıyor hep Birde üstlerine fiyat yazsalar..her incelediğim şeyin fiyatını bilgisayardan baktırmaktan sıkılınca çıkıp gidiyorum sonunda.. Gümüldürde kıyılar pek iş yapmıyor ama inşallah sen bizi utandırırsın kardeşim..Rasgele..
Orda da bin çeşit ürün var girince kafam karışıyor hep Birde üstlerine fiyat yazsalar..her incelediğim şeyin fiyatını bilgisayardan baktırmaktan sıkılınca çıkıp gidiyorum sonunda.. Allah iyiliğini versin Faruk güldürdün beni bu saatte