Tüm balık dostlarına selamlar, Çocukluk yıllarım Küçükçekmece'de geçti, o zamanlar gölün kıyısındaki iskelelerden gümüş balıkları tutar, kedilere verirdik. İlk defa balık tutma tutkusu o yıllarda başladı, daha sonraları tatil için gittiğimiz İzmir Mordoğanda liman içinden ilk isparileri tutup afiyetle yemeye başladıktan sonra da eksilmedi hiç. Şimdilerde Marmara Ereğlideki yazlığa fırsat bulup gittiğim hafta sonları bişeyler tutabilme merakındayım. bu yaz başı bir de bot aldık. Tüm bu sevdaya rağmen balık avlama konusunda çok çok az bilgi sahibi olduğumu siteyi incelemeyi başladığımda anladım. Ereğlide çapari yapıp durmak biryere kadar sanırım. bu yüzden de avatar olarak 'talebe'yi seçtim. Umarım paylaşımlarınızla sizlerden çok şey öğreneceğim. Ayrıca sitenin kuruluşunda ve yaşatılmasında emeği geçen herkesi kutlamak isterim, gerçekten çok feyifli, dinamik ve kontrollü bir site. Herkese saygılar,
Akın bey hoş geldiniz. Hepimiz aslında talebeyiz. Ben kendi adıma konuşacak olursam çok şey öğrendim ,özellikle bu forumdan.Diğer forumlara da üye oldum ama buradaki bilinç ve kaliteyi diğer forumlarda pek de bulamadığım için yorumlarım hep buraya yaparım , okurum ,tartışırım,öğrenirim. KEYİFLİ PALAŞIMLAR...
Hoşgeldin Akın abi. Hepimiz yeni yeni şeyler öğrendikçe aslında pek birşey bilmediğimizin farkına varıyoruz
aramıza hoşgeldiniz akın bey bende sık sık marmara ereğlisine gelirim.bilhassa lüfer zamanı avlak olarak zengin bir meradır.lüferi levreği bol emin olun ki bilgi edinmek için doğru adrese gelmişsiniz.paylaşımlarla birçok şey öğreniyoruz.sanalda olduğu kadar gerçek hayattada görüşmek ve iyi avlar yapmak dileğiyle....... sağalıcakla kalın bol avlarrr.