Ben denizde levrek, gölde turna avı yapıyorum.Levrek avı en pahalı av diye düşünüyordum , sahtelerin çeşitliliği kamış makina fiyatları vs. derken ancak sanıyorum yanılmışım....Bu yemleme botunu görünce anladım...En pahalı balık avı ekipmanı Sazancılarda oluyormuş,bakınız yemleme botu... http://www.avdeposu.com.tr/?urun-9869-8486-100-MAD-D-FENDER-YEMLEME-BOTU==-UZAKTAN-KUMANDALI==.html Bu fiyata normal bir bot ve elektirkli bir motor alınır sanırım ...Aynı işi görürmü bilmiyorum tabii...Sazancıların işi bizimkinden zormuş
bunu alacak insanın vicdanı yoktur bence 1.603,30 TL yi sadece bu yüzden yemleme botuna veren insanlar varsa bu ülkede yazık.
Çok para ,ama hava soğuksa, suya girmeden ,yanında bot taşımadan yemleme yapmak bir avantaj olur mutlaka,ama yine de büyük para ....Bunu ancak bir sazancı anlayabilir sanırım...
Benim oğlanda uzaktan kumandalı bir tekne var. Yaklaşık 60 cm gibi. 100 m. menzilli. Takımı kurşunu ile beraber tekneye oturtup, yemleme için boilileri de eriyen ip ve file ile takıma tutuşturacağım. Menzile ulaşınca tasmalayıp suya düşürerek takımı ve yemlemeyi istediğim noktaya yapmış olacağım. Diyorum, çünkü tekne yeni hediye geldi. Henüz denemedim ama kafada herşey planlandı. (Yaza İnşallah)
Abi kendimi 'senin oğlan' ın yerine koyuyorum o tekne tasmalama yaparken ters dönüpde batarsa seni taşlardım. O suya girip tekneyi getirene kadarda kurtulamazdın. Kendimi senin yerine koyuyorum oğlana derdimki: -Oğlum batarsa ben sana daha güzelini alırım.
Çok pahalı http://www.oltacilar.com/yemleme-botu-bait-boat-t9556.html adresindeki gibi bir şey yapmak istiyorum ama içindeki malzemeler ve projesini bir öğrenebilirsem yapıcam ama bir öğrenemedim bu yüzden sizlerden yardım istiyorum lütfen yardım edin.
Abi şaka gibi valla !? Ben 800 TL Bot aldım (canavar gibi maşallah) 200 Motor (en elektiriklisinden) 120 Akü Kralını yemlerim
Lükse giren bir araç.. yemlediğiniz bölgeye oltanızıda bırakıyorsunuz ayrıca uzağa atmak istediğiniz yerlerde kolaylık sağlar.. arkasına kaşık bağlayıp sırtıda çektirebilirisiniz
100 metre menzil çok az abi ruzgarlı ahavda menzilden çıkarsa botun peşinden gitmek zorunda kalabilirsin