Bir keyif işi ikiside... Alınan zevk büyük, yapılan hata affedilmiyor, Acı, sevinç, hırs, tehlike adrenalin hepsi bir arada... Hazırlanmak, Konsantre olmak, Yakalamak, Savaşmak ve geri çekilmeyi bilmek, Bu tip bir ava Tango dan başka birşey yakışmazdı herhalde... 2010 yer Saroz Körfezi At-çek Melanur avı... Tango 1
Tanbay selamlar. Video Kamera harikaymış , çekim esnasında nereye asılıydı? Suyun altındada çok güzel çekiyor.
Göğsümde Tarkan bey, O anlarda sorun yok ta diğer planları çekmek bulunduğum yer açısından çok sıkıntılıydı deneme çekimi olmasına rağmen , beğendiğinize sevindim...
. Makinanın marka modeli aklındamı acaba? Gayet hoşuma gitti, akıl listeme yazayım , belki ebay'dan bulurum hesaplı bir şey.
Ben teşekkür ederim beğeniniz için. Devamıyla uğraşıyorum zaten Necmi abi, teşekkür ederim. Güzel olacak umarım..Sağolun. Teşekkürler Hakan bey sağolun.
harika bir çekim daha tanbay, kameranın yerleşim yeri izlerken insanı avın içine alıyor, senin videoları her izleyişte içimdeki balığa gitme arzusu bir kat daha artıyor, ellerine sağlık,
cok guzel bir cekim,o kucuk baliklarin o boyda sahteye atliyacagini deseler inanmazdim,kamerayi cok merak ettim,su altindada calisabilen bir kamera,modeli nedir acaba.
Tanbay abi en uzuuuuuuuuuuuuuuun metrajlısındna bekliyorum, Başrolde kimi istiyotrsan oynat Harika olmuş ,selamlar.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun... Çabamız zaten bu tip şeyleri kovalayanların sayesinde Türk balıkavı videolarının ve görsellerinin kalitesinin artması. Aşağıdaki linkini verdiğim takımı kullanıyorum bana Yurt dışından gelen bir arkadaşım getirmişti. Bu ekipman yeni ve sadece video çekimi için kullanıyorum fotoğraf için başka bir makine. Konuyu biraz açalım, Biraz pahalı olan bu ekipmana para harcadığınızda Balık avı dışında da bazı konuları hobi edinmeniz, bazen avı kesmeniz ekipman dışında en az bu av kadar vakit harcayıp beyin fırtınası yapıp yaratıcı olmanız belki bilgisayarınıza da biraz masraf yapmanız gerekiyor. Ben çoğu zaman tek olduğum için, çekim yaparken mutlaka -Avı planlamanız, -Doğru açılardan çekim yapmanız. -Yedek pil ve depolama birimi bulundurmanız lazım. Bunları en iyi şekilde hallettiğinizi varsayalım. -İşin montaj kısmı ise ayrı bir masraf ve uzmanlık istiyor. Ben çoğu sorunu hallettim, ortaya güzel şeyler çıktığı sürecede devam edeceğim galiba... Link
Emeğine sağlık sevgili Tanbay.Azimle uğraşıp hem tatlısuda ve hemde denizde çok başarılı bir atçek ustası konumuna gelmeni büyük bir keyfle izlemekteyim. Beni helak eden tatlısu kefali avından dün başarıyla döndük.Irmağımızın en iri kasnalarından birkaçını alabildik.Helede Ercan kardeşimin yakaladığı hakikaten benim gibi şişman bir tanesiydi.Sanırım 1,5 kg'ma erişebilir irilikteydi. Başarılı paylaşımlarının devamını diliyorum. Sevgiyle kal
Teşekkür ederim Vedat abi sağolasın, helak oldum diye yazmışsın umarım şimdi iyisindir. Ercana selam ...