Tanışalım arkadaslar...

Konu, 'Tanışalım' kısmında PaLuK60 tarafından paylaşıldı.

1. PaLuK60

PaLuK60 Akif

İstanbul pendikten akif aktaş.Yaşım 30.Bir cok kez uğraşla gittiğim balık avımdan ne yazıkki tatmın edici bi av yaşayamamanın hüznü ile kendimi geliştirme adına üye oldum.Tecrübe sahibi arkadaşların yardımlarını ve tecrübelerine paylaşmak istiyorum .Herkese bol şans diliyorum.

2. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    arAMIZA HOŞ GELDİNİZ.

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Akif kardeşim aramıza hoşgeldin, benim balık avlarımla ilgili sormak istediğin sorular varsa beklerim, hoşçakal.:) :) :)

4. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Aramıza hoş geldiniz,doğru yerdesiniz, balıkavı.net bir aile, tecrübe ve bilgi dolu bir dünya.Umuyorum aradığınız desteği benim gibi sizde burada bulacaksınız.rasgele...

5. ks41

ks41 Levent

Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    Hoşgeldin Akif abi.ben de senin gibi tecrübe edinmek amacıyla burdayım.sağolsun burdaki insanlar çok sıcak kanlı tecrübeli insanlar.tecrübe edineceğine eminim.. Sağlıcakla kal.. Rastgele ;)

6. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    aramıza hoşgeldin kardeşim rasgele ..

7. mustafasahin40

mustafasahin40 Mustafa

Merhaba sevgili arkadaşlar ben Ankarada doğdum ve büyüdüm Evli ve 3 çocuk babasıyım sağlık teşkilatında lab.tekn. olarak çalışmaktayım.İlk gençlik yıllarımı İstanbulda geçirdim işte bu sıralar Üsküdar sahillerine işten çıktıktan sonra indiğimde orada balık avlayan ağabeyleri seyrederken zamanla bende bir balık oltası aldım onlar gibi istavrit avlayarak başladım 5-6 yıl sonra şimdi ikamet ettiğim Kırşehire geldim ve yaklaşık 20 yıldır Kırşehirdeyim burada barajlar ve sulama göletlerinde yaklaşık 20 yıldır tatlı su balıkları avlıyorum son 5 yıldır turna ve levrek avına gidiyorum sadece diğer balık avları yapmıyorum. Diyebilirimki tam teşkilatlı balık avcılığını ilk olarak Kırşehire ben getirdim denebilir.Bizim buralarda balık malzemeleri sınırlıydı o balıkçıya şunuı sipariş verdim bu balıkcıya bunu sipariş verdim zamanla arkadaşlar benim istediklerimden fazlasıyla getirip çeşitlerini artırdılar Şimdi buralar her hangi iyi bir balık malzemesiş satan dükkanlar kadar malzeme bakımından zengin.Burdan zaman buldukça farklı illere de balık avlamaya gidiyorum ama hala İstanbulun hele hele o eski galata köprüsünün balık avlama zevkini hiç bir yer vermiyor arada 3-5 yılda bir de olsa İstanbula yolum düşerse oltalarımı da yanımda götürüyorum elimden geldiğince balık avlamaya çalışıyorum anlatacaklarım bu kadar hepinizle tanıştığıma memnunum,Tüm arkadaşlarımın engin bilgisinden faydalanmak isterim saygılar.