Eşimin balık merakına eşlik etmek ve zamanımızı eşim ve oğlumuzla beraber geçirebilmek için bende aranıza katılmaya karar verdim....zaten sitedeki bir çok kişiyi yapılan organizasyonlardan tanıyorum....(PASSİON ENGİN),in eşiyim... aranızda olmaktan mutluyuz....
Aaaaa, yengem gelmiş Yengecim hoşgeldin, sizi daha önceden tanımış biri olarak burada da görmek inanılmaz mutluluk verdi bana Engin kardeşime ve yiğenlerime çok selamlar
Zaten aramızdaymıssınız ama tekrardan hosgeldiniz.. Bence en dogrusunu yapmıssınız.. Hep soylerim balık olayı bir hastalıktır,eger omurboyu huzursuzluk yasamak istemiyorsak eslerimizi de bu ise birsekilde ortak yapmalıyız.. Keyifli paylasımlar..
hoşgeldiniz tekrar hoşgeldiniz. baylar bayanlar cogalıyor yakında pasta börek tığ işi kazak bolero tarifleri başlarsa şaşırmayın,bu eli merdaneliler, merdanelerini kapmışlar kötü geliyorlar yeni bi sitemi acsak acaba şaka şaka kimse kırılmasın ,güçenmesin bayanların cogalması herzaman siteye ceki düzen vermiştir. sadece oltalarımıza dantel örme kılıf hazırlamasınlarda