Merhaba Aranıza yeni katıldım. Finansbank Antalya-Kemer Şubesi Müdürü olarak görev yapmaktayım. Amatör olarak olta ile kıyı balıkçılığı yapıyorum. Kemer ve Manavgat avlanma bölgem olup, bir deniz tutkunuyum. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum. Herkese doğaya zarar vermeden rastgelsin dileklerimle
Hoşgeldiniz Ahmet bey. Meslektaş sayılırız İnsana hizmet kadar zor bir işte görev yapan bir insan olarak doğru yolda olduğunuzu söyleyebilirim. Balık olmazsa bu stres kolay kolay atılmaz
Hoşgeldiniz. Ahmet Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Ahmet Bey aramıza hoşgeldiniz;inşallah bir gün bizimle derin su avına eşlik edersiniz kııdan avlanmadan daha zevklidirRastgele
Yörük efe ve Cenk bey teşekkürler.her türlü organizasyona hazırım. Önemli olan deniz ile içi içe olmak
Ahmet bey aramıza hoşgeldin. Ben de bir zamanlar orada bir bankanın müdürlüğünü yapmıştım ama o zaman balıkçılık hastalığına daha yakalanmamıştım.