Elektronik mühendisiyim ve özel bir şirkette çalışıyorum. Vakit bulabilirsem amatör balıkçılıkla ilgilenmek istiyorum. Bu forumu buldum ve üye oldum. Güzel bilgiler öğrenip bu işi bir hobim haline getirmek istiyorum. Pek tecrübem yok sadece yazları bu zamanlar tatile gittiğimde tekneyle çapariye çıkarım. Şimdi kendi takımımı oluşturup balık sevdalısı olmak istiyorum. Çünkü balık tutmanın zevkine vardım insan başka hiçbirşey düşünmüyor. Beyninizi temizliyor adeta. Boş da dönsem deneyeceğim. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. Yekta - İstanbul - 1972 __________________
. Yekta Bey merhabalar Aramıza hoş geldiniz. Gerçi dün Kamış ve takım konunuzda görüşmüştük ama olsun. Sanırım takımı yaptınız. Selamlar. .
Yekte bey, Hoşgeldiniz. Balıkta olmayı sevenler sayısı hızla artmakta, Sizinde oltanızda ki keyif sonsuzluk olsun. Her şart altında balıkta olmak güzeldir.
Hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim.Amatör ve sportif balıkçılık üzerine aradığınız bütün bilgi ve görselliği burada fazlasıyla bulabileceğinizi düşünüyorum.Şimdiden rasgelsin.