Selam, Ben Cem, Ankara'dan. gectigimiz seker bayramında (eylul 2009) tekne kiralayarak deniz uzerinde 3 gece gecirdik. Cok guzel koylarda denize girdik, cok guzel mekanlar gezdik. Tabiki bunun hayatimi degistirebilecegini hic dusunmemistim. Soyle ki artik herkesin denize girdigi plajlarda degilde daha bakir koylarda daha temiz sularda denize girme planlari yapmaya basladim. Sizlerinde forumlarda yazan yazilarinizi okuduktan sonra kendime Orca 2,70 ahsap katlanabilir bot ve 5 hp mercury motor aldim. Suanda aralik ayinin son gunleri oldugundan yazi sabirsizlikla cekmekteyim. Amacim Bozburun, Datca, Marmaris etrafindaki koylara gunubirlik gezintiler yaparak guzel koylarda vakit gecirmek. Tabi balik tutmadan olmayacagini soylemek isterim. Ege-Akdeniz kiyilarinda guzel yerler (onune botumu baglayabilecegim yazlik, pansiyon vs) ve etrafinda guzel koylar olan mekanlar onerebileceklere simdiden mutesekkur oldugumu belirtmek isterim. Emegi gecen herkese tesekkur ederim. Saygilarimla, Cem Gulbay
Sevgili Cem, denizin o iyot kokusu insanın içine girdimi bir daha hiç çıkmazmış, sanırım sana da aynısı olmuş, almış olduğun bot/motor takımı çok uyumlu gözküyorlar, kazasız belasız iyi ve güzel günlerde kullan ve lütfen emniyeti elden bırakma, tabi bu arada en önemlisi, aramıza hoş geldin
Selam Ozgur. Araniza hosbulduk. cok tesekkur ederim. Dedigin gibi denizin kokusu burnumda tutuyor. Bir an once denize kavusma hasreti git gide buyuyor.... Denizcilikte benden daha amator kimse yoktur sanirim. onun icin cok fazla yardiminiza ihtiyacim olacak. Belki size cok basit gelen konuda kucuk cocuk gibi sorular soracagim ama bu isi daha iyi yapmak icin bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var. Simdiden cok tesekkur ederim. Saygilarimla, Cem GULBAY
forumumuza üye birbirinden bilgili ve tecrübeli arkadaşlarımız,dostlarımız ve büyüklerimiz var, hepimiz tek bir fayda için aynı çatı altında toplandık, bildiklerimizi paylaşmak,tecrübelerimizi arttırmak ve doğaya bir nebze olsun destek olmak, artık sende ailemizden bir fert olduğuna göre, elimizden gelen hertürlü yardımı göstereceğimizden de emin olabilirsin,
Cok tesekkur ederim. Merak etiigim bazi konulari madde madde hazirliyorum. Su anda istanbulda 10 gunluk toplantida oldugum icin firsat buldukca tamamlayip toplu halde soracagim. Saygilarimla, Cem GULBAY
Sevgili Cem , Armıza hoşgeldin. Sen doğru yolu bulmuşsun. Botu-motoru almakla en isabetli alışverişi yapmışsın. Bir de olta takımlarını aldın mı yanına, hiç program yapmadan yolun götürdüğü yere doğru gideceksin. Keyifli seyirler sana.
Yeni üyeyim Selamlar, önce büyüklerimin ellerin den küçüklerimin gözlerinden öperim .İsmim ERCAN İzmir de yaşıyorum ve amatör balıkçılıkla ilgileniyorum, site çok güzel usta abilerimin tuttuğu balıkları hayranlıkla izliyorum ve mükemmel bilgiler ediniyorum.İnanın balık avlamay çıktığımızda buradan öğrendiklerimi çaktırmadan diğer arkadaşlarıma usta meziyeti ile anlatıyorum ve onlarda Allah Allah sen bu işi epey ilerlettin demekten kendilerini alamıyorlar.Umarım sitedeki Abilerimizle ve Kardeşlerimle tanışma imkanı buluruz ve birbirimizi davet eder birlikte avlanırız Saygıyla ve Sevgilerimle.Ercan Karagül