herkese merhabalar yeni bi üye olarak öncelikle bu balıklar nerde gitmediğim yer kalmadı galiba tatlı su baraj,göl birde bu tırıvırı işine çok acil çözüm bulunması lazım,geçen hafta pazar günü elmalı barajındaydım gece 4 te kurdum takımları solucan,mısır,ekmek 5 olta karışık atıım ilk defa gittiğim için,aha o ne yarım saat sonra bir grup ellerinde tırıvırı kafalar bi milyon,su yu yemlediler sonra at çek yavruları topluyolar,bişey desem tek im diyemedim,sabah 8 de 65-70 kişi olduk kancalı olta atan sadece benim,çok moralim bozuldu,birde iyi halt ediyolar gibi bak bak dio 2 li geldi diyo buna ne çare bulucaz rastgele
Selam Murat bu konudan hepimiz çok rahatsızız sayısız konu açıldı çare yok yine bu rezilliğe devam ediliyor bizler kolluk kuvveti olmadığımız için yapacak birşey yok yani müdahele açısından.Bulgaristan gibi hırsız bir memlekette yaşıyorum birkere olsun bu manzaraya rastlamadım nede tırıvırı satan dükkana hele birde gece zamanı avlan o zaman vay haline boiliyi yayı yuttun iç sularda gece avı tamamen yasaklanması lazım zaten bir laf varya ne olursa aysız gecelerde olur diye karanlık herşeyi örtüyor ve ağ atmak gibi niyeti olanların işine yarıyor ben Türkiyede olduğum sıralarda çok şahit olmuşumdur adamlar saat 12-00:01 gibi gelip ağını atıp gün doğmadan toplayıp kaybolduklarını denetim bile olsa gece suyun içinde ne var ne yok gece belli mi olacak ayrıca gelen görevli sabaha kadar mı bekleyecek,gerektiğinde tek yürek olan insanımız gerekmediğinde de bazılarımız başka türlü tek yürek olup nasıl bu yağmaya vicdanları müsade ediyor anlamadım gitti.Tek bir çaresi var fahri trafik müfettişi varsa o il içinde geçerli olmak üzere buna benzer yetkisi ve yaptırımı olan görevlilerin olması
Bizde mesai denen bir şey vardır.. mesai bittimi herşey biter ..mesai saatleri dışında ne yaparsan yap ..
Mesai bitimi heryerde var ama mesai saati bittikten sonra ne yaparsan yap dedimmi o biraz göreceli kavram ne demek mesai saatleri dışında ne yaparsan yap ...ilginç
Bizde vicdan yok, mesai var. Salla başı al maaşı yani. Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım da diyebiliriz. Tipik "aymaz memur zihniyeti"ne dikkat çekilmiş. Macir abim selamlar.